TROUWFEEST OF TROUWFEESTEN

Aanbevolen bedrijven in België

Trouwfeest Of Trouwfeesten
Aanbevolen bedrijven

Introductie tot Bsearch Aanbevolen Partners

U zoekt een Trouwfeest of trouwfeesten? Bsearch, de B2B zoekmotor geeft u een lijst van aanbevolen Belgische bedrijven. Voor een volledig overzicht van Belgische firma’s en leveranciers gespecialiseerd in Trouwfeest of trouwfeesten kan u gebruik maken van onze Bsearch zoekmachine. U kan hier ook een lijst met aanverwante activiteiten vinden.


U bent in U bent in Start » Events » Feesten » Trouwfeest of trouwfeesten »

EUROPATENTEN DE VREEZE  -   Maldegem  

Europatenten van Peter en Kristien de Vreeze is gespecialiseerd in het verhuren van feest- en exclusieve tenten. We beschikken over een groot aanbod luxe tenten in alle maten en stijlen. We bieden de nieuwste trends voor uw familiefeesten, enz.  

europatenten_01.jpgeuropatenten_02.jpgeuropatenten_03.jpgeuropatenten_04.jpgeuropatenten_05.jpgeuropatenten_06.jpgeuropatenten_07.jpgeuropatenten_08.jpgeuropatenten_09.jpg

Tentenverhuur Europatenten

Europatenten van Peter en Kristien de Vreeze is gespecialiseerd in het verhuren van feest- en exclusieve tenten.

We beschikken over een groot aanbod luxe tenten in alle maten en stijlen. We bieden de nieuwste trends aan voor uw familiefeest of bedrijfsfeest.

Ook wanneer u als bedrijf op zoek bent naar extra opslagruimte kan u bij ons terecht.

Met ruim 30 jaar ervaring trachten wij vooral het verschil te maken door veel aandacht te besteden aan het detail en de stijlvolle afwerking van de constructie.

We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en we bekijken hoe we daar conceptueel en op maat aan kunnen beantwoorden.

Technische en logistieke ondersteuning bij tentenverhuur

Onze tentenverhuur houdt een groot aanbod in van aankleding en toebehoren.

Afwerking met onder meer hout, luxe sanitair en tapijten zorgen voor een beleving die uw gasten niet zullen vergeten.


Feestzaal Zilte Zoen  -   Elversele  (Sint-Niklaas)

Feestzaal Zilte Zoen is gespecialiseerd in Huwelijksfeesten - Themarestaurant - Feestzaal - Seminarie - Traiteurdienst - Rouwmaaltijden - Modeshows  

ziltezoen_01.jpgziltezoen_02.jpgziltezoen_03.jpgziltezoen_04.jpgziltezoen_05.jpgziltezoen_06.jpgziltezoen_07.jpgziltezoen_08.jpgziltezoen_09.jpg

In de prachtige en erg landelijke omgeving van Elversele bij Temse, ontdekt u de Zilte Zoen.

Laat u verrassen door de uitstekende keuken van chef

Kok Guy Beeckmans, streeft voortdurend naar culinaire perfectie!

Hij presenteert u voornamelijk Franse gastronomische gerechten, met hier en daar fusion invloeden.

Het stijlvolle interieur leent zich dan weer perfect voor al uw feestelijkheden ...

Bovendien is deze zaak gemakkelijk bereikbaar gezien de onmiddellijke nabijheid van de E17.

Open: Enkel op reservatie vanaf 20 pers. Alle dagen.

Een greep uit ons aanbod

 • Huwelijksfeesten
 • Themarestaurant
 • Feestzaal
 • Seminarie
 • Traiteurdienst
 • Rouwmaaltijden
 • Modeshows
 • Verhuur van ceremoniewagens
 • Helihaven


ELEWIJT CENTER  -   Elewijt  (Halle-Vilvoorde)

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd. een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers. all-in pakketten naar ieders budget gratis parking voor 250 wagens  

elewijt_01.jpgelewijt_02.jpgelewijt_03.jpgelewijt_04.jpgelewijt_05.jpgelewijt_06.jpgelewijt_07.jpgelewijt_08.jpgelewijt_09.jpg

Elewijt Center in een oogopslag.

Op maat van onze klanten.

Als multifunctioneel vergader- en seminariecentrum stelt Elewijt Center zijn infrastructuur ter beschikking voor alle soorten van activiteiten zoals vergaderingen, seminaries, evenementen, opleidingen en productvoorstellingen.

Indien gewenst neemt Elewijt Center bovendien alle ondersteunende taken voor zijn rekening, zoals bijvoorbeeld de organisatie van avondactiviteiten buitenshuis of transfers van en naar de luchthaven.

Alles bij de hand.

Vergadertechnisch ontbreekt het u aan niets: didactisch standaard-materiaal in elke ruimte, data-aansluitingen, LCD-projectoren en ingebouwde vertaalcabines met de modernste apparatuur. En overal is er WiFi ter beschikking.


DEN HOF  -   Zelzate  

Hotel Restaurant Den Hof is gelegen in een gerenoveerd herenhuis en heeft 32 luxe kamers. U kan er terecht voor zakenlunches, seminaries en hotelovernachtingen alsook voor familiefeesten, trouwfeesten, romantische of fiets- en wandelweekends.  

denhof_11.jpgdenhof_12.jpgdenhof_13.jpgdenhof_14.jpgdenhof_15.jpgdenhof_16.jpgdenhof_17.jpgdenhof_18.jpgdenhof_19.jpg

Hotel-restaurant Den Hof

De familie Laureys – De Muynck heet u van harte welkom in hotel-restaurant Den Hof.

Den Hof is gevestigd in een schitterend gerenoveerd herenhuis gelegen in een prachtig park, waar u reeds drie generaties lang wordt verwend door de familie..

Het restaurant staat bekend om zijn Belgische keuken waar de familie en hun team zorgen voor eerlijke gastronomie en een uitgebreide wijnkaart Ideaal voor een culinair diner of een snelle zakenlunch.

Het business hotel heeft 11 standaard en 21 luxe kamers waar gasten zich thuis voelen. Elke kamer is rustig gelegen en kijken uit op het park.

De seminariezaal “Acacia” is stijlvol en huiselijk ingericht, heeft veel daglicht en is dus de ideale locatie voor een bruisende vergadering.

Om hiervan te genieten, kan u terecht voor elke gelegenheid. Zowel zakelijk als in familieverband.

Wij bieden u een overdekt terras, parktuin, salon, gratis parking, seminarieruimtes en een luxueus hotel & gezellig restaurant.

Gelegen in het centrum van Zelzate op twee minuten loopafstand van de Grote Markt liggen we ook in het centrum van het industriegebied Gent-Terneuzen dat perfect bereikbaar is.


AQUA HEAVEN BRUSSELS  -   Vilvoorde  (Halle-Vilvoorde)

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.  

aquaheaven_01.jpgaquaheaven_02.jpgaquaheaven_03.jpgaquaheaven_04jpg.jpgaquaheaven_05.jpg

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst

Omgebouwd tot een luxe sauna- en wellnesscomplex.

Het Aqua Heaven complex is dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

De faciliteiten van het grootste privé wellness centrum van België, Aqua Heaven Brussel, bieden aan elk event een extra dimensie maar de locatie kan ook perfect gebruikt worden voor events die volledig los staan van het wellnessgebeuren.

Het exclusieve kader leent zich zowel voor kleine privéaangelegenheden, als voor grotere feesten, recepties, evenementen of incentives.

U kan bij ons terecht voor de organisatie van al uw verjaardags-, trouw-, en vrijgezellenfeesten, incentives, seminaries, recepties, meetings, personeelsfeesten, casinoavonden, karaoke, thema-avonden, champagne- of wijndegustaties, wellnessdagen, persconferenties, trainings, photoshootings, modeshows, dansavonden, VIP hosting, teambuilding, diners & gala’s, productlaunches, animatie-avonden, etc.

een welverzorgde catering (ontbijt, lunch, diner, koude of warme buffetten, barbecue, hapjes, ea.) is de kers op de taart.

Een dansavond met DJ, swingende dansmuziek of rustige sfeermuziek met een live orkest, een dansshow,...

Wij zijn steeds bereid om aan al uw wensen vorm te geven.

Wij bieden voor elk concept en elk budget een creatieve oplossing.


Aqua Heaven Leuven  -   Leuven  (Leuven)

Het exclusieve kader en de unieke decors lenen zich voor kleine privé-aangelegenheden. U kan bij Aqua Heaven Leuven terecht voor de organisatie van verjaardags-, en vrijgezellenfeesten. Cadeaubonnen kunnen perfect gebruikt worden als incentives of...  

Het exclusieve kader en de unieke decors lenen zich voor kleine privé-aangelegenheden. U kan bij Aqua Heaven Leuven terecht voor de organisatie van verjaardags-, en vrijgezellenfeesten.

Cadeaubonnen kunnen perfect gebruikt worden als incentives of om medewerkers te bedanken voor hun inzet.


SAN MARCO VILLAGE  -   Schelle  (Antwerpen)

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...  

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest, seminarie of produktvoorstelling. Het zuiderse marktplein omringt u en uw gasten meteen in de juiste sfeer.

Achter de geveltjes bevinden zich de verschillende gethematiseerde zalen geschikt voor 2 tot 2000 personen. Probeer ook eens de inschrijffeesten zoals Fun & Dinner een avond gevuld met lekker eten, animatie en dansen op de tonen van ons live-orkest. Of de Italiaanse avond Pasta Cantando waarbij u aan tafel bediend wordt door de zingende obers. Jawel! Onze bediening zingt voor u gekende opera´s en drinkliederen onder begeleiding van de pianist. Inschrijven kan vanaf 2 personen!

Het communiefeest van uw kapoen, een onvergetelijk huwelijksfeest of een familiefeest.  Leg uw wensen op tafel en wij zorgen voor een onvergetelijke dag. De persoonlijke service en de uitstekende keuken zullen u welgesmaken!

Wij geven u graag een rondleiding, kom gerust langs.


DE WITTE HOEVE  -   Sint-pieters-leeuw  (Halle-Vilvoorde)

Een zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de werkelijke landelijke sfeer, een degelijke, deskundige aanpak en jarenlange ervaring van de uitbaters. Dit alles garandeert uitstekende werkvergaderingen overdag, geslaagde feesten ‘s avonds of...  

DE WITTE HOEVE

Een zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de werkelijke landelijke sfeer, een degelijke, deskundige aanpak en jarenlange ervaring van de uitbaters. Dit alles garandeert uitstekende werkvergaderingen overdag, geslaagde feesten ‘s avonds of tijdens de weekends. In de authentieke, gerestaureerde gebouwen van de oude hoeve zijn de meer recente zalen ingebouwd.

De Witte Hoeve ligt midden weidse landerijen, aan de voet van het Pajottenland, op nauwelijks 5 minuten rijden van de Brusselse Ring. Door zijn rustgevende omgeving is

De Witte Hoeve werkelijk dé plaats bij uitstek voor opleidingen en vergaderingen, actieve seminaries, team-buildings, productpresentaties,...

Door zijn terrassen, speeltuin en groot grasterrein is De Witte Hoeve uiterst geschikt voor family-days, personeelsfeesten, sportdagen. Een brede waaier van diners, buffetten, themafeesten, barbecues worden aangeboden, gecombineerd met animaties zowel binnen als buiten.

Voor recreatieve formules kan men op het terrein van 3,5ha rondom De Witte Hoeve een heel assortiment van sportieve animaties uitwerken: van een korte wandeling na de lunch, tot een brede waaier van attracties (boogschieten, schermen, mountainbike, outdoor paintball, quad,...)


HET GODSHUIS  -   Sint-laureins  

Als u op zoek bent naar een uitstekende locatie voor uw feest of seminarie, dan beschikt Het Godshuis - Hampshire Classic over heel wat troeven om aan uw verzuchtingen te voldoen.  

het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins

Gelegen op slechts 20 minuten van Brugge, Gent en Knokke vindt U het Godshuis. Een monumentale locatie gelegen in het pittoreske Sint – Laureins, vlakbij de N49, expressweg Antwerpen- Knokke.

De ideale locatie voor evenementen van 5 tot 2000 gasten. Van een bijzonder personeelsfeest tot een stijlvolle modeshow en van grootse congressen tot spetterende feestavonden, teambuilding en productpresentaties…Wij kunnen een evenement voor u organiseren wat onvergetelijk is.

Met de ingrediënten als een statig monumentaal klooster, 6 grote authentieke zalen met hedendaags comfort, een indrukwekkende ontvangstkapel, een intieme gewelvenkelder, stijlvolle bediening, de culinaire hoogstandjes van onze Chef – Kok of zijn unieke live- cooking tijdens uw seminarie of feest…

Onze Brasserie Antonia’s in de gewelvenkelder heeft een intiem, romantisch karakter. Er is een loungy bar met haardvuur en een leuk terras.

Onze 64 luxe hotelkamers zijn voorzien van airco, minibar, kluisjes, gratis koffie- en theefaciliteiten. Informeer ook naar de prachtige suites voor de bijzondere momenten.

Tevens beschikken we over een schitterende wellness- accommodatie voor relaxerende massages, gelaatsverzorging, manicure, pedicure,sauna etc.

Kortom: “ Het Godshuis – een groots momument voor grote momenten “

U bent bij ons uiteraard altijd “ More Than Welcome “

Het Godshuisteam


SALONS DE ROMREE  -   Grimbergen  (Halle-Vilvoorde)

Salons De Romree huist in een geklasseerde Brabantse vierkantshoeve. Met zijn wondermooie tuinen en 4 volledig uitgeruste zalen, gaande van 20 tot 200 personen, de seminarie – en feestlocatie bij uitstek op 10 minuten van Brussel Centrum.  

Elzenhof  -   Lier  (Mechelen)

...Ontbijt van maandag tot zaterdag Kleine kaart Kreeftenfestival Wijnkaart Feestzaal Trouwfeest GROEPEN Communiefeesten – Lentefeest Babyborrel of doopfeest City Golf Vergaderlocaties Evenementenkalender Foto’s Contact en reserveren Menuvoorstellen Menu 30 euro p.p. Garnalenkroketjes, grijze garnaaltjes en tartaarsaus Huisgerookte zalm, sausje van dille en toastbrood...  

Elzenhof LIER Elzenhof LIER Elzenhof LIER Elzenhof LIER

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Bedrijven
Verschillende zakelijke doeleinden zijn mogelijk zoals productvoorstellingen, meetings, seminaries, recepties, ontbijtvergaderingen of bedrijfsfeesten. Een presentatiescherm is desgewenst aanwezig, een beamer dient u zelf mee te brengen.

Feesten
Geheel volgens uw wensen en budget stellen wij een lunch, diner of banket samen. Wij beschikken over 4 zalen voor verschillende doelen: bedrijfsfeesten, trouwfeesten, vergaderingen, communiefeesten, recepties, babyborrels, kaasavond, wijndegustatie.

Groepen
Voor groepen tot max. 300 personen kunnen wij u verschillende formules aanbieden.


DERO-INVEST   -   Elversele  (Sint-Niklaas)

U kunt er terecht voor alle gelegenheidsfeesten, gastronomische diners, koude en warme buffetten, walking dinners, brunches, vergaderingen, koffietafels,... van 20 tot 175 personen  


SALONS NOTREDAME   -   Beerst  (Diksmuide)

Salons Notredame te Beerst (Diksmuide), traiteurdienst, feestzaal Salons Notredame te Beerst (Diksmuide) Traiteur,feestzaal,buffet,walking dinner,barbecue,traiteurdienst,zaalverhuur,seminarie, trouwfeest,bruiloft,communie,rouwmaaltijden,rouwtafel,mod  


VILLA BORGHESE   -   Lierde  (Oudenaarde)

Organisatie van seminaries - Aannemers van feesten - Restaurant - Huwelijksfeesten - Recepties - Catering - Banketten - Communiefeesten - Garden party`s - Zakenrestaurant - Zakenlunchen - Doopfeesten - Vernissages - Traiteurdienst  

DE WITTE HOEVE 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

EUROPATENTEN DE VREEZE 9990 MALDEGEM

SAN MARCO VILLAGE 2627 Schelle

ELEWIJT CENTER 1982 ELEWIJT

Feestzaal Zilte Zoen 9140 ELVERSELE

DEN HOF 9060 ZELZATE

HET GODSHUIS 9980 SINT-LAUREINS

AQUA HEAVEN BRUSSELS 1800 VILVOORDE

Elzenhof 2500 LIER

SALONS DE ROMREE 1850 GRIMBERGEN

Uw Bedrijf in dit resultaat? Bel 03/281 16 60


Geef hier uw zoekterm in om een volledig overzicht van Belgische B2B bedrijven te krijgen via onze B2B zoekmotor.

Zoekopdrachten verwant aan: Trouwfeest of trouwfeesten
 1. Babyborrel of babyborrelsbabyborrel of babyborrels
 2. Banket of bankettenbanket of banketten
 3. Bedrijfsfeest, bedrijfsfeesten en bedrijfsfeestjesbedrijfsfeest, bedrijfsfeesten en bedrijfsfeestjes
 4. Buffettenbuffetten
 5. Business seats voetbalbusiness seats voetbal
 6. Cadillac ceremonieauto - cadillac ceremonieautoscadillac ceremonieauto - cadillac ceremonieautos
 7. Cadillac ceremonievoertuig - cadillac ceremonievoertuigencadillac ceremonievoertuig - cadillac ceremonievoertuigen
 8. Cadillac ceremoniewagen - cadillac ceremoniewagenscadillac ceremoniewagen - cadillac ceremoniewagens
 9. Communiefeest of communiefeestencommuniefeest of communiefeesten
 10. Communiefeest kustcommuniefeest kust
 11. Dansfeest of dansfeestendansfeest of dansfeesten
 12. Diploma uitreikingendiploma uitreikingen
 13. Doopviering of doopvieringendoopviering of doopvieringen
 14. Entree tapijt - entree tapijtenentree tapijt - entree tapijten
 15. Evenement Antwerpen of evenementen Antwerpenevenement antwerpen of evenementen antwerpen
 16. Evenement Beveren of evenementen Beverenevenement beveren of evenementen beveren
 17. Event Antwerpen of events Antwerpenevent antwerpen of events antwerpen
 18. Familiefeest of Familiefeestenfamiliefeest of familiefeesten
 19. Feestaannemer of feestaannemersfeestaannemer of feestaannemers
 20. Feest en feestenfeest en feesten
 21. Feestzaal Ranst of Feestzalen Ranstfeestzaal ranst of feestzalen ranst
 22. Feestzaal met ruime parkingfeestzaal met ruime parking
 23. Feestzalen kustfeestzalen kust
 24. Galabal of galabalsgalabal of galabals
 25. Hangar 26hangar 26
 26. Huren ceremonieauto - huren ceremonieautos, ceremonieauto huren, ceremonieautos hurenhuren ceremonieauto - huren ceremonieautos, ceremonieauto huren, ceremonieautos huren
 27. Huren ceremonievoertuig - huren ceremonievoertuigen, ceremonievoertuig huren, ceremonievoertuigen hurenhuren ceremonievoertuig - huren ceremonievoertuigen, ceremonievoertuig huren, ceremonievoertuigen huren
 28. huren ceremoniewagen - huren ceremoniewagens, ceremoniewagen huren, ceremoniewagens hurenhuren ceremoniewagen - huren ceremoniewagens, ceremoniewagen huren, ceremoniewagens huren
 29. Huwelijksfeest of huwelijksfeestenhuwelijksfeest of huwelijksfeesten
 30. Ideale locatie voor event Hangar 26 of toplocatie voor event Hangar 26 ideale locatie voor event hangar 26 of toplocatie voor event hangar 26
 31. Jubileumjubileum
 32. Kindvriendelijk feestenkindvriendelijk feesten
 33. Kommuniefeestenkommuniefeesten
 34. Lentefeest of lentefeestenlentefeest of lentefeesten
 35. Mercedes ceremonieauto - mercedes ceremonieautosmercedes ceremonieauto - mercedes ceremonieautos
 36. Mercedes ceremonievoertuig - mercedes ceremonievoertuigenmercedes ceremonievoertuig - mercedes ceremonievoertuigen
 37. Mercedes ceremoniewagen - mercedes ceremoniewagensmercedes ceremoniewagen - mercedes ceremoniewagens
 38. Middeeleeuws feestmiddeeleeuws feest
 39. Middeleeuwse activiteitenmiddeleeuwse activiteiten
 40. Middeleeuws trouwfeestmiddeleeuws trouwfeest
 41. Organisatie van bankettenorganisatie van banketten
 42. Organisatie van themafeest en themafeestenorganisatie van themafeest en themafeesten
 43. Restaurant in groen kaderrestaurant in groen kader
 44. Seminarie 50 personenseminarie 50 personen
 45. Sweet 16 party of verjaardagfeest organiserensweet 16 party of verjaardagfeest organiseren
 46. Trouwfeest of trouwfeestentrouwfeest of trouwfeesten
 47. Tuinfeest of tuinfeestentuinfeest of tuinfeesten
 48. Valentijnsmenuvalentijnsmenu
 49. Vergaderzaal tot 50 personenvergaderzaal tot 50 personen
 50. Verjaardagsfeest of verjaardagsfeestenverjaardagsfeest of verjaardagsfeesten
 51. Voetbal bedrijfsevenement - voetbal bedrijfs evenement, voetbal bedrijfsevenementen, voetbal bedrijfsevent, voetbal bedrijfsevents voetbal bedrijfsevenement - voetbal bedrijfs evenement, voetbal bedrijfsevenementen, voetbal bedrijfsevent, voetbal bedrijfsevents
 52. Voetbal bedrijfsfeest - voetbal bedrijfsfeesten, voetbal bedrijfsfeestjesvoetbal bedrijfsfeest - voetbal bedrijfsfeesten, voetbal bedrijfsfeestjes
 53. Voetbal evenement - voetbal evenementenvoetbal evenement - voetbal evenementen
 54. Voetbalfeestvoetbalfeest
 55. Walking dinnerwalking dinner
 56. Zaal voor communiefeestenzaal voor communiefeesten
 57. Zaal voor serviceclub of zalen voor serviceclubszaal voor serviceclub of zalen voor serviceclubs
© 2011 - 2013, Bsearch - Regionet bvba // xhtml xhtml transitional w3c w3c validated css css validated Dedicated server hosting door Combell