ENERGIE EN ENERGIELEVERANCIERS

Aanbevolen bedrijven in België

Energie En Energieleveranciers
Aanbevolen bedrijven

Wie produceert energie? Hoe bespaart u op uw energiefactuur? Hoe kiest u de leverancier van elektriciteit en aardgas die u energie levert? Een overzicht van Belgische leveranciers (energiebedrijven) van aardgas en elektriciteit.

Zorg voor een lage energiefactuur en kies de energieleverancier die beantwoordt aan uw behoeften en die u de beste voorwaarden biedt. Eerlijke prijzen voor energie.

U bent in U bent in Start » Energie » Aardgas en elektriciteit » Energie en energieleveranciers »

ESSENT BELGIUM  -   Kontich  (Antwerpen)

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.  

ESSENT BELGIUM

Energieleverancier Essent: goedkope, groene elektriciteit en aardgas

Essent maakt deel uit van het Duitse energiebedrijf RWE en behoort tot de top 5 van Europese energiebedrijven. Wij investeren in milieuvriendelijke energieopwekking en duurzame projecten met als doel: een toekomst vol betaalbare energie voor iedereen. Bent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Dan bent u bij Essent op het juiste adres.

Kies voor de KMO markt voor Groen Limited, ons goedkoopste zakelijke elektriciteitstarief, 100% groene stroom en vast voor 1, 2 of 3 jaar. Verwarmt u op aardgas? Ook dan heeft Essent een zeer concurrentieel tarief voor u. U heeft daarbij de keuze tussen een vast of een variabel tarief.

Direct naar Essent voor Particulieren

Direct naar Essent voor KMO’s

Direct naar Essent voor grote bedrijven met MMR en AMR meters


LIVIOS   -   Zonhoven  (Hasselt)

Livios.be publiceert een zo ruim mogelijk pakket aan informatie omtrent het bouwproces en de bouwsector. De info wordt geschreven op maat van de particuliere (ver)bouwer en klusser.  


ELECTRABEL  -   Brussel 1  (Brussel)

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, wereldwijd één van de toonaangevende energieleveranciers, actief in de volledige waardeketen van de energie, in elektriciteit en aardgas, zowel stroomop- als stroomafwaarts.  

Samen voor minder CO2

Efficiëntere elektriciteitscentrales, meer groene energie en 30% energie besparen, met die ambitieuze engagementen lanceerde Electrabel eind 2008 haar eerste 'Samen voor minder CO2'-campagne. Ook bedrijven kiezen voor rationeel energiegebruik en boekten het afgelopen jaar zeer succesvolle resultaten.

Voor veel businessklanten van Electrabel start energie besparen met een energieaudit. Daarin worden concrete aanbevelingen geformuleerd en beklemtoond welke prioriteiten op korte en middellange termijn nagestreefd moeten worden om het energiegebruik te optimaliseren: op vlak van verlichting, isolatie, verwarming en koeling.

Naast energieaudits biedt Electrabel ook online tools aan waarmee businessklanten zelf kunnen meten hoe efficiënt de energiebesparende maatregelen zijn en waarmee ze hun energieverbruik kunnen opvolgen: overzicht van de facturatiegegevens van de laatste 36 maanden, de evolutie van het verbruik met de spreiding in piek- en daluren en de gefactureerde reactieve energie. De tools helpen bedrijven ook om abnormale verschillen in hun energieverbruik op te sporen en te verklaren. Zo kunnen ze hun energiebudget goed controleren en beheren.

En verder stelt Electrabel de 'Start to Save'-campagne ter beschikking die personeel van bedrijven sensibiliseert om rationeel om te gaan met energie a.d.h.v. communicatie-instrumenten, zoals stickers, affiches,…

Benieuwd hoe u zelf energie kunt besparen in uw bedrijf? Lees meer over de duurzame oplossingen van Electrabel op www.electrabel.be.


E.ON BELGIUM   -   Brussel  (Brussel)

E.ON is een van de grootste energiebedrijven van Europa. E.ON Benelux produceert en levert elektriciteit en warmte aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt.  

E.ON Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van E.ON Benelux die sinds 1 oktober 2002 actief is op de Belgische markt.

Samen maken zij deel uit van E.ON AG, het grootste privaat energiebedrijf in Europa, met een opgewekt vermogen van zo'n 34.000 MW.

Het kernpunt van de activiteiten is gericht op de verkoop van elektriciteit aan middelgrote bedrijven tegen competitieve prijzen. De verkochte elektriciteit wordt geproduceerd in Nederland.

E.ON Belgium is een kleine, maar slagvaardige organisatie, die is gevestigd in het hart van Brussel. De dagelijkse commerciële leiding van E.ON Belgium is in handen van directeur Bert Abbeel.

Meer informatie? Stuur ons een e-mail:

belgium@eon-benelux.com

Prijsofferte? Graag volgende gegevens:

  - KWh dag

  - KWh nacht

  - KW piek

En dit voor elke maand van een volledig jaar.


ENECO BELGIE B.V.  -   Mechelen  (Mechelen)

ENECO Energie is reeds geruime tijd actief op de Belgische energiemarkt. Wij leveren zowel elektriciteit als gas enkel aan ondernemingen en industriëlen. Wij onder- scheiden ons door onze UNIEKE AANPAK op gebied van DUURZAME ENERGIE .  


EDF BELGIUM  -   Brussel 1  (Brussel)

De groep EDF is via meerdere bedrijven aanwezig in België. EDF Belgium produceert elektriciteit en commercialiseert aardgas en elektriciteit voor Belgische bedrijven.  


ENI GAS & POWER  -   Vilvoorde  (Halle-Vilvoorde)

Eni biedt innovatieve oplossingen voor een competitieve prijs om uw business te ondersteunen. Onze gas- en elektriciteitsoplossingen zijn afgestemd op de noden van zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen.  

Nuon, uw energieleverancier, levert elektriciteit en aardgas bij meer dan 300.000 gezinnen in België.

Nuon, energieleverancier voor zelfstandigen en KMO’s, levert groene stroom aan vaste energieprijzen.

Grote bedrijven, industrie en overheid kunnen bij Nuon terecht voor elektriciteit en aardgas.

ELECTRABEL 1000 BRUSSEL 1

ESSENT BELGIUM 2550 KONTICH

LIVIOS  3520 Zonhoven

Uw Bedrijf in dit resultaat? Bel 03/281 16 60

Energie: aardgas en elektriciteit

Hedendaags comfort vraagt heel wat energie. Energie, stroom en gas, is duur. Een doorsnee Belgisch gezin verbruikt elk jaar 3 000 tot 5 000 kWh elektriciteit, zo’n 600 tot 1 000 euro per jaar. Het verbruik van een doorsnee Belgisch gezin dat kookt en verwarmt met aardgas bedraagt 24 000 kWh, zo’n 1 500 euro per jaar. Het loont dus om te kijken en te vergelijken. Zo vindt u de leverancier voor elektriciteit en aardgas die u goedkope energie levert.

Energie. Energiebedrijven

Welk energiebedrijf (of energieleverancier) uw energie levert, aardgas of elektriciteit, kiest u zelf. Energiebedrijven mogen hun prijs voor elektriciteit (stroom) en aardgas zelf bepalen. Sinds de vrijmaking van de energiemarkt loont het om de tarieven van energiebedrijven te vergelijken om zo stroom en/of aardgas van de meest voordelige energieleverancier af te nemen. Ook de klantenservice is, net als de tarieven voor stroom en gas, niet bij elke energieleverancier dezelfde. Kies een energiebedrijf dat aan uw behoeften beantwoordt.

Energie. Energieproductie

Stroompannes? Niet wassen of strijken tijdens piekmomenten van stroomverbruik? Door de sluiting van technisch afgekeurde kerncentrales dreigt er een stroomtekort. Toch kan ons land ondanks een kernuitstap nog de komende decennia in de eigen elektriciteitsbehoefte voorzien. En tegelijk de uitstoot van broeikasgassen verlagen. Het potentieel aan hernieuwbare (duurzame) energiebronnen moet daarbij volledig worden ingezet en elke troef uitgespeeld. Groene stroom, met onder andere windturbines op zee, moet de Vlaamse stroomproductie doen toenemen. Ook kolencentrales moeten opnieuw een belangrijkere rol gaan spelen. Zelf kunt u natuurlijk ook voorzien in uw eigen energiebehoefte door zelf stroom te produceren door middel van de installatie van zonnepanelen of een zonnecollector. Het overschot aan stroom gaat dan naar het elektriciteitsnetwerk.

Energie. Energieprijzen - lage energiefactuureerlijke prijzen

Energieprijzen zijn onderhevig aan schommelingen: olieprijzen hangen af van de evolutie van de prijs van ruwe olie op de internationale markten en de verhouding tussen de dollar en de euro werpt ook gewicht in de schaal. De gasmarkt en de elektriciteitsmarkt zijn geliberaliseerd, dus energieprijzen vergelijken doet u als goede huisvader zeker. Zorg voor een lage energiefactuur en kies de energieleverancier die beantwoordt aan uw behoeften en die u de beste voorwaarden biedt. Eerlijke prijzen voor energie.


Geef hier uw zoekterm in om een volledig overzicht van Belgische B2B bedrijven te krijgen via onze B2B zoekmotor.

© 2011 - 2013, Bsearch - Regionet bvba // xhtml xhtml transitional w3c w3c validated css css validated Dedicated server hosting door Combell