FAMILIEFEEST OF FAMILIEFEESTEN

Aanbevolen bedrijven in België

Familiefeest Of Familiefeesten
Aanbevolen bedrijven

Introductie tot Bsearch Aanbevolen Partners

Op zoek naar Familiefeest of Familiefeesten? Bsearch, de Belgische bedrijvenfilter geeft u een overzicht van gespecialiseerde firma’s. Via onze B2B zoekmotor kan u een meer uitgebreide selectie verkrijgen van Belgische bedrijven die actief zijn in Familiefeest of Familiefeesten. U krijgt onderaan ook een lijst met aanverwante trefzoekwoorden, gerelateerd aan Familiefeest of Familiefeesten.


U bent in U bent in Start » Events » Feesten » Familiefeest of Familiefeesten »

HOF TER MUSSCHEN  -   Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.  

termussche_01.jpgtermussche_02.jpgtermussche_03.jpgtermussche_04.jpgtermussche_05.jpgtermussche_06.jpgtermussche_07.jpgtermussche_08.jpgtermussche_09.jpg

Een receptie houden, communie, verjaardag of huwelijk vieren, of een zakelijke bijeenkomst organiseren?

Hof ter Musschen beschikt over alle faciliteiten voor een vlekkeloze dag. Onze gastvrijheid en ons professioneel personeel staan garant voor een service en afwerking tot in het kleinste detail.

Dankzij de ligging in de Brusselse rand is Hof ter Musschen prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Hof ter Musschen - een rustgevende en inspirerende omgeving

Hof ter Musschen beschikt over een waaier aan voorzieningen om zowel familiefeesten als seminars en vergaderingen luister bij te zetten.

In onze eigen keuken zorgen we voor culinaire verwennerij van het hoogste niveau. Dankzij ons aanbod aan grote en kleine zalen kunt u kiezen welke ruimte het beste aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Welk type van evenement u ook kiest, Hof ter Musschen dompelt u onder in een sfeer van rust.

Ideaal voor zowel reflectie en actie als voor werk en feest! Raadpleeg zeker en vast ook de faciliteiten van Salons de Romree.


REPAS Catering  -   Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.  

repascatering001.jpgrepascatering002.jpgrepascatering003.jpgrepascatering004.jpgrepascatering005.jpgrepascatering006.jpgrepascatering007.jpgrepascatering008.jpg

U wilt een topfeest geven voor klanten of vrienden. Maar u hebt tijd tekort. U bent op zoek naar een cateringbedrijf dat uw organisatie uit handen neemt. Een cateraar die naar u omkijkt en weet wat u nodig heeft. Kortom, catering services met oog voor detail, presentatie en de klant. 

Repas Catering is een Belgisch cateraar en biedt catering services voor bedrijfsevenementen, meetings en privé feesten. Onze totaalaanpak verlicht uw zorgen en bespaart u tijd. Een ontspannen klant is dan ook gegarandeerd ons doel.

We bieden u garantie voor

 • kwaliteit van onze diensten
 • versheid van producten
 • netheid en verzorgde bediening
 • onberispelijke service
 • finesse qua kookkunst

> Cateringformule bedrijfsevementen: lees meer

> Traiteuroplossingen voor privéfeesten: lees meer

Hoe bestellen of info aanvragen?

Vertel ons uw wensen: Algemeen nummer 015 42 43 44, info@repascatering.be


Elzenhof  -   Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.  

Elzenhof LIER Elzenhof LIER Elzenhof LIER Elzenhof LIER

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Bedrijven
Verschillende zakelijke doeleinden zijn mogelijk zoals productvoorstellingen, meetings, seminaries, recepties, ontbijtvergaderingen of bedrijfsfeesten. Een presentatiescherm is desgewenst aanwezig, een beamer dient u zelf mee te brengen.

Feesten
Geheel volgens uw wensen en budget stellen wij een lunch, diner of banket samen. Wij beschikken over 4 zalen voor verschillende doelen: bedrijfsfeesten, trouwfeesten, vergaderingen, communiefeesten, recepties, babyborrels, kaasavond, wijndegustatie.

Groepen
Voor groepen tot max. 300 personen kunnen wij u verschillende formules aanbieden.


MCJ-ATTRACTIONS  -   Melsbroek

MCJ-ATTRACTIONS is het verhuurbedrijf voor al uw events!rodeostier,springkastelen en ook uw event-catering.  

mcj_01.jpgmcj_02.jpgmcj_03.jpgmcj_04.jpgmcj_05.jpgmcj_06.jpgmcj_07.jpgmcj_08.jpgmcj_09.jpg

Mcj-attractions

Mcj-attractions is een jonge onderneming.

Gespecialiseerd in het verhuren van springkastelen, rodeo-stieren en vele andere attracties.

Voor particulier, bedrijf, school of jeugdbeweging streven wij steeds naar de beste service aan de beste prijs!!

Eventplannen van A tot Z.

Ook dat kan.

U bepaalt het thema en budget en wij doen de rest.


DE LOKEEND  -   Antwerpen 1

CrawlTxt - ...40 en van 12 tot 75 personen. Huwelijken Recepties tot 125 personen Bedrijfsfeesten Familiefeesten Vergaderingen met aansluitend diner Bij mooi weer kan het aperitief buiten op de stemmige binnenkoer worden genoten...40 en van 12 tot 75 personen. Huwelijken Recepties tot 125 personen Bedrijfsfeesten Familiefeesten Vergaderingen met aansluitend diner Bij mooi weer kan het aperitief buiten op de stemmige binnenkoer worden genoten...  

de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1

De Lokeend

In de oude stad, in het Schipperskwartier dichtbij de oude haven - op 10 minuten loopafstand van de Grote Markt en de Scheldekaaien, waar het gemakkelijk parkeren is - bevindt zich "De Lokeend", waar men na voorafgaande afspraak in groep kan komen eten, vanaf 12 personen.

In 1986 ben ik begonnen met gastentafels te organiseren voor vrienden en kennissen, op zaterdagavond. Hieruit is alles verder gegroeid.

De oudste zoon Maximiliaan staat achter het fornuis, de desserts worden door mij gemaakt, terwijl mijn echtgenoot Dirk stilaan vordert met de restauratie van het pand. In de uren die nog overblijven, oefent mijn man zijn echte beroep van kunstenaar uit. De schilderijen die overal verspreid hangen, zijn door hem geschilderd.

Op gebied van eten werken we uitsluitend met verse, eerlijke producten. De bediening is gemoedelijk, om de huiselijke sfeer erin te houden. Na het eten kan er rustig nog wat nagetafeld worden.


KASTEEL VAN LEBBEKE  -   Lebbeke

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw personeelsfeest, de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie of een zakenlunch? Het Kasteel van Lebbeke wil u laten genieten van een uiterst verfijnde maar...  


BENELUX REDERIJ  -   Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?  

De Benelux-boten kunnen een originele ontmoetingsplaats worden voor uw contacten.

Luxueuze passagiersboten met alle comfort en ruimte.

- Reizende productpresentatie

- Zakenlunch met voordracht

- Boottochten op de Leie

- Rondvaart in Gent

- Promotionele actie

- Huwelijksfeest

- Tentoonstelling

- Seminarie

- Receptie

- Feest

Een verzorgde en creatieve kwaliteitskeuken is precies wat Benelux Catering u biedt.

Wij garanderen u een perfecte service.

Openingsuren:

Kantoor dagelijks open (tijdens de week) tussen 09.00 en 17.00u.


HET GODSHUIS  -   Sint-laureins

Als u op zoek bent naar een uitstekende locatie voor uw feest of seminarie, dan beschikt Het Godshuis - Hampshire Classic over heel wat troeven om aan uw verzuchtingen te voldoen.  

het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins het godshuis - hampshire classic-sint-laureins

Gelegen op slechts 20 minuten van Brugge, Gent en Knokke vindt U het Godshuis. Een monumentale locatie gelegen in het pittoreske Sint – Laureins, vlakbij de N49, expressweg Antwerpen- Knokke.

De ideale locatie voor evenementen van 5 tot 2000 gasten. Van een bijzonder personeelsfeest tot een stijlvolle modeshow en van grootse congressen tot spetterende feestavonden, teambuilding en productpresentaties…Wij kunnen een evenement voor u organiseren wat onvergetelijk is.

Met de ingrediënten als een statig monumentaal klooster, 6 grote authentieke zalen met hedendaags comfort, een indrukwekkende ontvangstkapel, een intieme gewelvenkelder, stijlvolle bediening, de culinaire hoogstandjes van onze Chef – Kok of zijn unieke live- cooking tijdens uw seminarie of feest…

Onze Brasserie Antonia’s in de gewelvenkelder heeft een intiem, romantisch karakter. Er is een loungy bar met haardvuur en een leuk terras.

Onze 64 luxe hotelkamers zijn voorzien van airco, minibar, kluisjes, gratis koffie- en theefaciliteiten. Informeer ook naar de prachtige suites voor de bijzondere momenten.

Tevens beschikken we over een schitterende wellness- accommodatie voor relaxerende massages, gelaatsverzorging, manicure, pedicure,sauna etc.

Kortom: “ Het Godshuis – een groots momument voor grote momenten “

U bent bij ons uiteraard altijd “ More Than Welcome “

Het Godshuisteam


De Kasteelhoeve  -   Brecht

Uitstekend Restaurant - Mooie tuin in natuuromgeving - zaal voor 40 personen voor congressen, seminaries - verzorging van de catering - vergaderruimte voor o.a. serviceclubs.  

De Kasteelhoeve BRECHT De Kasteelhoeve BRECHT De Kasteelhoeve BRECHT De Kasteelhoeve BRECHT De Kasteelhoeve BRECHT De Kasteelhoeve BRECHT

Brasserie De Kasteelhoeve is gelegen op het ca. 200 hectare grote domein Nottebohm.

In een prachtige, groene en rustige omgeving kan u genieten van talrijke cullinaire gerechten die door onze chef en zijn team met de grootste zorg bereid worden.

Graag staan we tot uw dienst voor zowel een feestje als een lekkere pannenkoek op de namiddag,  een verzorgde snack, een uitgebreid diner of bedrijfsevent.

Wat ook uw wens is we proberen hem zover mogelijk in te vullen en dit alles aan haarscherpe tarieven.

Wij ontvangen u graag voor de lunch ( soep of voorgerecht , hoofdgerecht en koffie of thee )  aan 14.50 euro  of op maandag voor een steak aan 14.50 euro.

Of gewoon een kasteelbiertje of wijntje op het terras na een wandeling of fietstocht.

Tenslotte kan u in de zomer bij ons genieten op één van de prachtigste terrassen van de provincie!


BARCELONA MEETING  -   Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.  

barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1

Barcelona Meeting

‘De kracht van ‘Barcelona Meeting’, los van zijn locatie aan de Schelde, is de kleinschaligheid waardoor wij zeer persoonlijk maatwerk kunnen leveren.
Een discrete en stijlvolle bediening in combinatie met een gepassioneerde keuken.

Ons streefdoel? Van ELKE klant een ambassadeur maken!!

Dimitri Messiaen

DE WITTE HOEVE  -   Sint-pieters-leeuw

Een zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de werkelijke landelijke sfeer, een degelijke, deskundige aanpak en jarenlange ervaring van de uitbaters. Dit alles garandeert uitstekende werkvergaderingen overdag, geslaagde feesten `s avonds of...  

DE WITTE HOEVE

Een zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de werkelijke landelijke sfeer, een degelijke, deskundige aanpak en jarenlange ervaring van de uitbaters. Dit alles garandeert uitstekende werkvergaderingen overdag, geslaagde feesten ‘s avonds of tijdens de weekends. In de authentieke, gerestaureerde gebouwen van de oude hoeve zijn de meer recente zalen ingebouwd.

De Witte Hoeve ligt midden weidse landerijen, aan de voet van het Pajottenland, op nauwelijks 5 minuten rijden van de Brusselse Ring. Door zijn rustgevende omgeving is

De Witte Hoeve werkelijk dé plaats bij uitstek voor opleidingen en vergaderingen, actieve seminaries, team-buildings, productpresentaties,...

Door zijn terrassen, speeltuin en groot grasterrein is De Witte Hoeve uiterst geschikt voor family-days, personeelsfeesten, sportdagen. Een brede waaier van diners, buffetten, themafeesten, barbecues worden aangeboden, gecombineerd met animaties zowel binnen als buiten.

Voor recreatieve formules kan men op het terrein van 3,5ha rondom De Witte Hoeve een heel assortiment van sportieve animaties uitwerken: van een korte wandeling na de lunch, tot een brede waaier van attracties (boogschieten, schermen, mountainbike, outdoor paintball, quad,...)


MILIMMO  -   Borgloon

CrawlTxt - ......van feesten die wij reeds deden. - Babyborrels - Communies - Verjaardagsfeesten - Familiefeesten - Doopvieringen - Personeelsfeesten - Galabals - Diploma uitreikingen - . 14 Foto s Bekijk alle foto s Pagina 1 1 van 1 Terug naar het overzicht copyright Fonteinhof Fonteinhof 1 3840 Borgloon | +32(0)12 23 45 00 | Sitemap Voorwaarden Login website by Vweb NL - FR - EN - DE ......van feesten die wij reeds deden. - Babyborrels - Communies - Verjaardagsfeesten - Familiefeesten - Doopvieringen - Personeelsfeesten - Galabals - Diploma uitreikingen - . 14 Foto s Bekijk alle foto s Pagina 1 1 van 1 Terug naar het overzicht copyright Fonteinhof Fonteinhof 1 3840 Borgloon | +32(0)12 23 45 00 | Sitemap Voorwaarden Login website by Vweb NL - FR - EN - DE ...  


Kasteel van Stekene  -   Sint-niklaas

Het Kastelenhof biedt u vier zalen aan waar u uw feest kan organiseren. En dit met vrije keuze van catering / traiteur. De meerwaarde die het Kastelenhof u kan bieden voor uw feest zal slechts een klein deeltje zijn van uw totale budget. Een keuze ..  


Malfait Alexander  -   Meulebeke

Om jezelf en je gasten (h)eerlijk te verwennen  

BENELUX REDERIJ 9000 GENT

DE WITTE HOEVE 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

DE LOKEEND 2000 ANTWERPEN 1

BARCELONA MEETING 2000 ANTWERPEN 1

HET GODSHUIS 9980 SINT-LAUREINS

REPAS Catering 2800 MECHELEN

Elzenhof 2500 LIER

MCJ-ATTRACTIONS 1820 MELSBROEK

Uw Bedrijf in dit resultaat? Bel 03/281 16 60


Geef hier uw zoekterm in om een volledig overzicht van Belgische B2B bedrijven te krijgen via onze B2B zoekmotor.

Zoekopdrachten verwant aan: Familiefeest of Familiefeesten
 1. Babyborrel of babyborrelsbabyborrel of babyborrels
 2. Banket of bankettenbanket of banketten
 3. Bedrijfsfeest, bedrijfsfeesten en bedrijfsfeestjesbedrijfsfeest, bedrijfsfeesten en bedrijfsfeestjes
 4. Bierkar - bierkarrenbierkar - bierkarren
 5. Bierwagen - bierwagensbierwagen - bierwagens
 6. Buffettenbuffetten
 7. Business seats voetbalbusiness seats voetbal
 8. Cadillac ceremonieauto - cadillac ceremonieautoscadillac ceremonieauto - cadillac ceremonieautos
 9. Cadillac ceremonievoertuig - cadillac ceremonievoertuigencadillac ceremonievoertuig - cadillac ceremonievoertuigen
 10. Cadillac ceremoniewagen - cadillac ceremoniewagenscadillac ceremoniewagen - cadillac ceremoniewagens
 11. Communiefeest of communiefeestencommuniefeest of communiefeesten
 12. Communiefeest kustcommuniefeest kust
 13. Dansfeest of dansfeestendansfeest of dansfeesten
 14. Diploma uitreikingendiploma uitreikingen
 15. Doopviering of doopvieringendoopviering of doopvieringen
 16. Entree tapijt - entree tapijtenentree tapijt - entree tapijten
 17. Evenement Antwerpen of evenementen Antwerpenevenement antwerpen of evenementen antwerpen
 18. Evenement Beveren of evenementen Beverenevenement beveren of evenementen beveren
 19. Event Antwerpen of events Antwerpenevent antwerpen of events antwerpen
 20. Familiefeest of Familiefeestenfamiliefeest of familiefeesten
 21. Feestaannemer of feestaannemersfeestaannemer of feestaannemers
 22. Feest en feestenfeest en feesten
 23. Feestzaal Ranst of Feestzalen Ranstfeestzaal ranst of feestzalen ranst
 24. Feestzaal met ruime parkingfeestzaal met ruime parking
 25. Feestzalen kustfeestzalen kust
 26. Galabal of galabalsgalabal of galabals
 27. Hangar 26hangar 26
 28. Huren ceremonieauto - huren ceremonieautos, ceremonieauto huren, ceremonieautos hurenhuren ceremonieauto - huren ceremonieautos, ceremonieauto huren, ceremonieautos huren
 29. Huren ceremonievoertuig - huren ceremonievoertuigen, ceremonievoertuig huren, ceremonievoertuigen hurenhuren ceremonievoertuig - huren ceremonievoertuigen, ceremonievoertuig huren, ceremonievoertuigen huren
 30. huren ceremoniewagen - huren ceremoniewagens, ceremoniewagen huren, ceremoniewagens hurenhuren ceremoniewagen - huren ceremoniewagens, ceremoniewagen huren, ceremoniewagens huren
 31. Huwelijksfeest of huwelijksfeestenhuwelijksfeest of huwelijksfeesten
 32. Ideale locatie voor event Hangar 26 of toplocatie voor event Hangar 26 ideale locatie voor event hangar 26 of toplocatie voor event hangar 26
 33. Jubileumjubileum
 34. Kindvriendelijk feestenkindvriendelijk feesten
 35. Kommuniefeestenkommuniefeesten
 36. Lentefeest of lentefeestenlentefeest of lentefeesten
 37. Mercedes ceremonieauto - mercedes ceremonieautosmercedes ceremonieauto - mercedes ceremonieautos
 38. Mercedes ceremonievoertuig - mercedes ceremonievoertuigenmercedes ceremonievoertuig - mercedes ceremonievoertuigen
 39. Mercedes ceremoniewagen - mercedes ceremoniewagensmercedes ceremoniewagen - mercedes ceremoniewagens
 40. Middeeleeuws feestmiddeeleeuws feest
 41. Middeleeuwse activiteitenmiddeleeuwse activiteiten
 42. Middeleeuws trouwfeestmiddeleeuws trouwfeest
 43. Mobiele bar - mobiele barsmobiele bar - mobiele bars
 44. Mobiele biertap - mobiele biertapsmobiele biertap - mobiele biertaps
 45. Mobiele tap - mobiele tapsmobiele tap - mobiele taps
 46. Mobiele toogmobiele toog
 47. Organisatie van bankettenorganisatie van banketten
 48. Organisatie van themafeest en themafeestenorganisatie van themafeest en themafeesten
 49. Restaurant in groen kaderrestaurant in groen kader
 50. Seminarie 50 personenseminarie 50 personen
 51. Sweet 16 party of verjaardagfeest organiserensweet 16 party of verjaardagfeest organiseren
 52. Tapwagen - tapwagenstapwagen - tapwagens
 53. Trouwfeest of trouwfeestentrouwfeest of trouwfeesten
 54. Tuinfeest of tuinfeestentuinfeest of tuinfeesten
 55. Valentijnsmenuvalentijnsmenu
 56. Vergaderzaal tot 50 personenvergaderzaal tot 50 personen
 57. Verjaardagsfeest of verjaardagsfeestenverjaardagsfeest of verjaardagsfeesten
 58. Voetbal bedrijfsevenement - voetbal bedrijfs evenement, voetbal bedrijfsevenementen, voetbal bedrijfsevent, voetbal bedrijfsevents voetbal bedrijfsevenement - voetbal bedrijfs evenement, voetbal bedrijfsevenementen, voetbal bedrijfsevent, voetbal bedrijfsevents
 59. Voetbal bedrijfsfeest - voetbal bedrijfsfeesten, voetbal bedrijfsfeestjesvoetbal bedrijfsfeest - voetbal bedrijfsfeesten, voetbal bedrijfsfeestjes
 60. Voetbal evenement - voetbal evenementenvoetbal evenement - voetbal evenementen
 61. Voetbalfeestvoetbalfeest
 62. Walking dinnerwalking dinner
 63. Zaal voor communiefeestenzaal voor communiefeesten
 64. Zaal voor serviceclub of zalen voor serviceclubszaal voor serviceclub of zalen voor serviceclubs
© 2017, Bsearch - Regionet bvba // xhtml xhtml transitional w3c w3c validated css css validated Dedicated server hosting door Combell