BEREKENEN VAN LONEN, VAKANTIEGELD EN EINDEJAARSPREMIE

Aanbevolen bedrijven in België

Berekenen Van Lonen, Vakantiegeld En Eindejaarspremie
Aanbevolen bedrijven

Introductie tot Bsearch Aanbevolen Partners

U zoekt een Berekenen van lonen, vakantiegeld en eindejaarspremie? Bsearch, de B2B zoekmotor geeft u een lijst van aanbevolen Belgische bedrijven. Voor een volledig overzicht van Belgische firma’s en leveranciers gespecialiseerd in Berekenen van lonen, vakantiegeld en eindejaarspremie kan u gebruik maken van onze Bsearch zoekmachine. U kan hier ook een lijst met aanverwante activiteiten vinden.


U bent in U bent in Start » Human Resources » Sociaal Secretariaat » Berekenen van lonen, vakantiegeld en eindejaarspremie »

PRO-PAY  -   Brussel 13

Pro-Pay is een Belgisch loonsecretariaat met een hoog serviceniveau en dicht bij haar klanten. Zowel kmo’s als internationale bedrijven doen op de kennis van Pro-Pay beroep voor een doordachte uitbouw en foutvrije realisatie van hun loonbeleid, ...  

pro-pay-diegem pro-pay-diegem pro-pay-diegem

Pro-Pay is een Belgisch loonsecretariaat met een hoog serviceniveau en dicht bij haar klanten. Zowel kmo’s als internationale bedrijven doen op de kennis van Pro-Pay beroep voor een doordachte uitbouw en foutvrije realisatie van hun loonbeleid, –administratie en/of -betalingen. Onze dienstverlening:

 • Loonadministratie in België
 • Internationale looncoördinatie
 • Outsourcing
 • Advies

Pro-Pay is geen klassiek sociaal secretariaat. Vooreerst zijn wij totaal onafhankelijk van enige zuil of belangengroep. Maar het grote verschil zit in onze werkwijze.

 • Meer dan 30 jaar ervaring in loonadministratie
 • Actief internationaal netwerk met partner-loonsecretariaten in andere landen
 • Uw dossierbeheerders is uw enige aanspreekpunt voor uw ganse dossier
 • Onze documenten, rapporten, nieuwsbrieven en advies kunnen in het Nederlands, Frans of Engels zijn
 • Onze rapporten zijn aangepast aan uw wensen
 • Koppelingen tussen Pro-Pay software en uw eigen IT-systeem (SAP, Peoplesoft, …) kunnen op maat ontwikkeld worden
 • Onze werkprocessen zijn ISAE 3402 gecertifieerd (Sarbanes-Oxley wetgeving)


PARTENA SECRETARIAT SOCIAL D EMPLOYEURS PARTENA SOCIAAL SECRETATIAAT VOOR WERKGEVERS  -   Brussel

Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en personeelsbeleid. Wij ondersteunen en begeleiden starters, zelfstandigen, kmo?s en grote ondernemingen in hun administratieve processen en HR-politiek.  


SSE  -   Meulebeke

Als erkend sociaal secretariaat staan wij garant voor een volledige, accurate en snelle loonverwerking. Hierbij staan wij in voor alle berekeningen (brutonetto, vakantiegeld, eindejaarspremie,..) alle loonadministratie en alle aan  


SECUREX - Mutuelle des Indépendants associés - SECUREX - Mutualiteit der Verenigde Zelfstandigen  -   Schaarbeek

Securex is toonaangevend in Social and People management en marktleider in de sector van de sociale dienstverlening aan bedrijven.We adviseren onze klanten over arbeidsrecht, human resources-beheer, personeelsrekrutering, competentie-ontwikkeling...  


ACERTA  -   Leuven

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.  

PRO-PAY 1130 BRUSSEL 13

Uw Bedrijf in dit resultaat? Bel 03/281 16 60

Men onderscheidt (in België) drie soorten: enkel vakantiegeld, dubbel vakantiegeld en vertrek-vakantiegeld. Vakantiegeld dat je krijgt in 2009, heb je verdiend in 2008, en wordt op basis van het 2008-inkomen berekend, en wordt ook door die werkgever uitbetaald (kan belangrijk zijn voor mensen die van werkgever veranderden). Merk op dat het vakantiegeld voor arbeiders een omweg maakt via de Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie ("vakantiekas").


Geef hier uw zoekterm in om een volledig overzicht van Belgische B2B bedrijven te krijgen via onze B2B zoekmotor.

© 2017, Bsearch - Regionet bvba // xhtml xhtml transitional w3c w3c validated css css validated Dedicated server hosting door Combell