U zocht op: bescherming van persoonsgegevens


» We tonen top 1-15 van 75  aanbevolen bedrijven

FLY BY WIRE

Het is onze missie om menselijke interactie te verhogen door innovatieve en proactieve ICT communicatiemiddelen aan te reiken. Fly By Wire houdt zijn beloftes en gaat tot het uiterste voor de klant.

8200 SINT-ANDRIES

050/96 96 00

tag: bescherming van persoonsgegevens
Baloise Insurance

...te houden en zich te houden aan de wet op de gegevensbescherming. Er worden geen persoonsgegevens zonder uw toestemming aan derden doorgegeven. Opslag van toegangsgegevens en IP-adres Telkens u onze websites bezoekt, slaan onze webservers automatisch uw internet- protocoladres IP-adres op, alsook de website vanwaar u ons bezoekt, de paginas die u bezoekt terwijl u bij ons bent en de...

9000 GENT

09/242 37 11

tag: bescherming van persoonsgegevens
ENTRAIDEGROUPE

- erkend ondernemongsloket-sociaal verzekeringsfonds-ziekenfonds-sociaal sekretariaat-verzekeringen

1140 BRUXELLES

02/743 04 82

tag: bescherming van persoonsgegevens
VAN DEN BOSSCHE MARTIN

...bovenstaande contactgegevens, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. Het gebruik van cookies . Tijdens een bezoek aan de site kunnen cookies op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stem...

2880 Bornem

03/889 23 69

tag: bescherming van persoonsgegevens
Maes

...wordt beschouwd als een inbreuk op de huidige Verkoopsvoorwaarden. De persoonsgegevens van de Koper zullen uitsluitend verwerkt worden in overeenstemming met de geldende Privacy Statement, te consulteren via de website van easy-m. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER Op alle aanbiedingen en overeenkomsten is uitsluitend Belgisch recht van toepassing. De toepasselijkheid v...

1082 Sint-Agatha-Berchem

014/28 66 66

tag: bescherming van persoonsgegevens
SCARLET BUSINESS

...reeds aangevat is, verschuldigd. 13. Persoonlijke gegevens 13.1 De persoonsgegevens die door de Klant worden verstrekt en de gegevens die door Proximus worden verzameld betreffende het gebruik dat de Klant van de Dienst maakt, worden opgeslagen in de databanken van Proximus Koning Albert II-laan 27 te 1030 Brussel. Deze gegevens worden verwerkt om de goede uitvoering...

1800 VILVOORDE

02/275 33 11

tag: bescherming van persoonsgegevens
INTRAVASCULAR - ICT CONSULT

...Consult, Drengel 83 te 2980 Zoerselde schriftelijke mededeling bekomen van zijn persoonsgegevens. Desgevallend kan hij ook de correctie vragen van de gegevens die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. Uw gegevens worden u meegedeeld uiterlijk 45 dagen na ontvangst van uw aanvraag. In geval van wijziging van de administratieve gegevens van de klant, zal deze intravascul...

2980 Zoersel

03/324 49 00

tag: bescherming van persoonsgegevens
BEELD-EN KLANKSTUDIO VAN HAVERE

...site gebruiken zonder uw persoonsgegevens mee te delen. Door registratie van uw persoonsgegevens worden deze opgenomen en verwerkt in ons consumentenbestand. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. In overeenstemming met de wet ter bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer van 8 december 1992, de wet op de e-handel en het Koninklijk Besluit van 4 april 2003 inzake persoonlijke ge...

2950 KAPELLEN (ANTWERPEN)

03/664 75 68

tag: bescherming van persoonsgegevens
BLF-ZAKENKANTOOR

...beheer van verzekeringsovereenkomsten en schadebeheer. Daarnaast kan Argenta uw persoonsgegevens gebruiken voor interne informatiedoeleinden, zoals het bijhouden van gegevens en historieken van vroegere overeenkomsten of reeds uitgevoerde transacties. Argenta kan uw persoonsgegevens ook verwerken voor controledoeleinden, zoals het opsporen en of gepast behandelen en of voorkomen van...

8710 Wielsbeke

056/61 28 67

tag: bescherming van persoonsgegevens
GOUBERT

...op groepsniveau, kan elk van de vennootschappen die tot Argenta behoort de persoonsgegevens die in n van de andere vennootschappen over haar clinten werden verzameld ook in haar eigen belang en in het belang van Argenta verwerken, en dit overeenkomstig het bepaalde in deze Privacywaarborgen. Voor het uitvoeren van bepaalde verrichtingen doet Argenta een beroep op de diensten...

1760 Roosdaal

054/33 44 00

tag: bescherming van persoonsgegevens
LANDBOUWKREDIET WORTEGEM PETEGEM

...dit gebruik van uw gegevens. Het vrijwillig online ter beschikking stellen van uw persoonsgegevens gebeurt op uw eigen risico. G. Toepasselijke wet en bevoegde rechtbank Deze voorwaarden zullen onderworpen zijn aan het Belgisch recht. Geschillen die hieruit voortkomen zijn exclusief onderworpen aan de rechtspraak van de rechtbanken te Oudenaarde, Belgi. Bemiddelingsdienst Banken ndas...

9790 Petegem-aan-de-Schelde

055/31 92 81

tag: bescherming van persoonsgegevens
INFOR VBO-FEB - VERBOND VAN BELGISCHE ONDERNEMINGE

...in de wetgeving van het VK worden opgenomen. Wat met de overdracht van Europese persoonsgegevens naar het VK? 7. Zal de Europese Commissie kartels of staatssteun mogen onderzoeken in het Verenigd Koninkrijk? 8. Zal het Europees eenheidsoctrooi van kracht kunnen worden zonder de ratificering van het VK? 9. Zullen EU-beschermde merken en tekeningen modellen bescherming genieten in het...

1000 BRUSSEL 1

02/515 08 11

tag: bescherming van persoonsgegevens
ALKOBEL

Sinds 1998 is Alkobel actief in verkeerssignalisatie & bouw- en veiligheidsmaterialen. Door deze jarenlange ervaring beschikt Alkobel over diepgaande markt- en productkennis en dit maakt van ons dé gespecialiseerde groothandel die u zoekt.

2070 Burcht

03/219 09 86

tag: bescherming van persoonsgegevens
BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

...u dat uw gegevens volgens de toepasselijke bepalingen over de bescherming van persoonsgegevens worden behandeld. U kunt altijd bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens. Hiervoor hoeft u alleen een e-mail naar het onderstaande e-mailadres te sturen. Wij verzekeren u dat wij uw persoonsgegevens niet aan derden doorgeven, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn of u...

4400 Flémalle

011/93 21 36

tag: bescherming van persoonsgegevens
OPTIMA SELF-STORAGE

Heeft u nood aan opslagruimte voor uw promotiematerialen, archieven, beursstanden of seizoensgebonden voorraden, op korte of lange termijn Optima Self Storage verzekert u een oplossing op maat. Ontdek nu de veilige Self-Storage un

8570 VICHTE

056 77 73 80

tag: bescherming van persoonsgegevens

» We tonen top 16-30 van 75 aanbevolen bedrijven

Metalen Galler - Métaux Galler

...bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, de wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming WMPC en andere regelgeving inzake gegevensbescherming. De ons toevertrouwde persoonlijke gegevens worden gecodeerd door middel van digitale beveiligingssystemen en zo gecodeerd aan ons doorgegeven. Onze we...

2000 ANTWERPEN 1

03/231 46 00

tag: bescherming van persoonsgegevens
Land Rover

...gebeuren, dan garanderen wij dat die bedrijven voldoen aan de wet Bescherming persoonsgegevens. OVERIGE INFORMATIE DIE TIJDENS UW BEZOEK AAN ONZE SITE WORDT VERZAMELD Telkens wanneer u de website www.landrover.be nl index.html bezoekt, paginas leest of informatie downloadt, leggen onze computers automatisch bepaalde informatie vast over uw bezoek. Deze informatie is afkomstig v...

2018 ANTWERPEN 7

03/241 11 11

tag: bescherming van persoonsgegevens
DELTA SERVICES TROCH

...Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens heeft u het recht uw persoonlijke gegevens te raadplegen en, indien nodig, te verbeteren. dst.be Gentsesteenweg 260 9420 Erpe-Mere T 053 70.12.50 F 053 30.01.27 Openingsuren Maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 17u. Vanaf 17u en op zaterdag na afspraak. Zondag gesl...

9420 ERPE-MERE

053/70 12 50

tag: bescherming van persoonsgegevens
Beobank

Beobank NV/SA is een Belgische bank die haar producten en diensten aanbiedt aan meer dan 450.000 particuliere klanten in 192 verkooppunten. Beobank maakt deel uit van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), de grootste bank in Noord-Frankrijk.

1050 Elsene

02 626 54 80

tag: bescherming van persoonsgegevens
Auto-Glass E&M

Verkoop & plaatsing van alle autoruiten voor particulieren en bedrijvenSnelle plaatsing 1 u!Vakkundige afwerking - 28 jaar ervaring - zelfwerkende patronen.

2100 DEURNE (ANTWERPEN)

03/644 25 66

tag: bescherming van persoonsgegevens
VANHIE

Tuinmeubelen en tuincentrum Vanhie Meise

1860 MEISE

02/272 01 72

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie garanderen. In Acerta houden wij een hoog beveiligingsniveau aan voor onze verwerking en voor de data die be...

8000 BRUGGE

050/44 31 60

tag: bescherming van persoonsgegevens
DENDRE-ESCAUT SERVICES FINANCIERS

...5 tot 10 minuten en verloopt in 4 stappen u geeft uw persoonsgegevens en de persoonsgegevens van uw eventuele mederekeninghouder in. u geeft enkele bijkomende gegevens in voor de bepaling van uw clintprofiel. u bevestigt uw aanvraag. u ondertekent uw aanvraag en stuurt ons die door. Als u over een kaartlezer beschikt die uw identiteitskaart kan lezen, kunt u uw aanvraag ook elek...

1030 Schaarbeek

02/387 00 21

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

3000 LEUVEN

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...2001 ter uitvoering van die wet. Bezoekers kunnen op de Acerta website vrij hun persoonsgegevens registreren. Het verzamelen van persoonsgegevens via de Acerta-website is voor Acerta geen doelstelling op zich. Acerta verzamelt via zijn websites geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afge...

2610 WILRIJK (ANTWERPEN)

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

2000 ANTWERPEN 1

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

8000 BRUGGE

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...gegevens In de mate dat u in de uitvoering van uw overeenkomst met Acerta andere persoonsgegevens aan Acerta toevertrouwt dan uw gegevens als cli235nt, handelt Acerta als verwerker in uw opdracht en mag zij slechts de persoonsgegevens verwerken in uw opdracht en in het kader van de overeenkomst, hetzij op grond van een verplichting opgelegd door of krachtens een wet, een decreet of...

1190 VORST

078/05 10 62

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...cli235nt, handelt Acerta als verwerker in uw opdracht en mag zij slechts de persoonsgegevens verwerken in uw opdracht en in het kader van de overeenkomst, hetzij op grond van een verplichting opgelegd door of krachtens een wet, een decreet of een ordonnantie. Acerta verbindt zich ertoe zowel tijdens als na de uitvoering van deze overeenkomst geen enkele informatie, die Acerta bij...

2500 LIER

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

2800 MECHELEN

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens

» We tonen top 31-45 van 75 aanbevolen bedrijven

ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

2300 TURNHOUT

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

9000 GENT

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

9300 AALST

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

9100 SINT-NIKLAAS

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA KINDERBIJSLAGFONDS

...De verantwoordelijke voor de verwerking van de via onze website verworven persoonsgegevens en data is onze webmaster tot wie u een aanvraag tot inzage en of verbetering kan richten via e-mail. Mocht u vaststellen dat Acerta zake de bestaande wetgeving op bepaalde punten in gebreke zou blijven dan kan u hem dit eveneens melden. Voor bijkomende en onafhankelijke informatie over d...

9000 GENT

078/15 92 99

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA KINDERBIJSLAGFONDS

...Uw persoonsgegevens Als verantwoordelijke voor de verwerking verwerkt Acerta uw persoonsgegevens als cli235nt in het kader van klantenbeheer, prospectie en om u te informeren over haar diensten. In het kader van een ge239ntegreerde dienstverlening binnen de Acerta groep, ontvangt Acerta ook uw gegevens via andere Acerta entiteiten waar u klant bent, en zal zij de volgende gegev...

3500 HASSELT

078/15 92 99

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA KINDERBIJSLAGFONDS

...De verantwoordelijke voor de verwerking van de via onze website verworven persoonsgegevens en data is onze webmaster tot wie u een aanvraag tot inzage en of verbetering kan richten via e-mail. Mocht u vaststellen dat Acerta zake de bestaande wetgeving op bepaalde punten in gebreke zou blijven dan kan u hem dit eveneens melden. Voor bijkomende en onafhankelijke informatie over d...

3000 LEUVEN

078/15 92 99

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA KINDERBIJSLAGFONDS

...gegevens In de mate dat u in de uitvoering van uw overeenkomst met Acerta andere persoonsgegevens aan Acerta toevertrouwt dan uw gegevens als cli235nt, handelt Acerta als verwerker in uw opdracht en mag zij slechts de persoonsgegevens verwerken in uw opdracht en in het kader van de overeenkomst, hetzij op grond van een verplichting opgelegd door of krachtens een wet, een decreet of...

9100 SINT-NIKLAAS

078/15 92 99

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA KINDERBIJSLAGFONDS

...De verantwoordelijke voor de verwerking van de via onze website verworven persoonsgegevens en data is onze webmaster tot wie u een aanvraag tot inzage en of verbetering kan richten via e-mail. Mocht u vaststellen dat Acerta zake de bestaande wetgeving op bepaalde punten in gebreke zou blijven dan kan u hem dit eveneens melden. Voor bijkomende en onafhankelijke informatie over d...

2300 TURNHOUT

078/15 92 99

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

9300 AALST

053/21 38 59

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA VERZEKERINGSFONDS

...8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie garanderen. In Acerta houden wij een hoog beveiligingsniveau aan voor onze verwerking en voor de data die be...

2000 ANTWERPEN 1

03/707 21 36

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit steeds uitdrukkelijk te vermelden en om hiervoor uitdrukkelijke toestemming te vragen. Acerta zelf kan deze persoonsgegevens wel gebruiken met het oog op prospectie en de promotie van haar product...

2610 WILRIJK (ANTWERPEN)

03/829 23 10

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit steeds uitdrukkelijk te vermelden en om hiervoor uitdrukkelijke toestemming te vragen. Acerta zelf kan deze persoonsgegevens wel gebruiken met het oog op prospectie en de promotie van haar product...

1020 BRUSSEL 2

02/475 45 00

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

9200 DENDERMONDE

053/ 8 2 62 95

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

9000 GENT

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens

» We tonen top 46-60 van 75 aanbevolen bedrijven

ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie garanderen. In Acerta houden wij een hoog beveiligingsniveau aan voor onze verwerking en voor de data die be...

3500 HASSELT

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...op de Acerta website vrij hun persoonsgegevens registreren. Het verzamelen van persoonsgegevens via de Acerta-website is voor Acerta geen doelstelling op zich. Acerta verzamelt via zijn websites geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit st...

8500 KORTRIJK

056/26 67 34

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...op de Acerta website vrij hun persoonsgegevens registreren. Het verzamelen van persoonsgegevens via de Acerta-website is voor Acerta geen doelstelling op zich. Acerta verzamelt via zijn websites geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit st...

3000 LEUVEN

016/24 52 19

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...op de Acerta website vrij hun persoonsgegevens registreren. Het verzamelen van persoonsgegevens via de Acerta-website is voor Acerta geen doelstelling op zich. Acerta verzamelt via zijn websites geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit st...

2500 LIER

03/491 84 34

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...is voor Acerta geen doelstelling op zich. Acerta verzamelt via zijn websites geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit steeds uitdrukkelijk te vermelden en om hiervoor uitdrukkelijke toestemming te vragen. Acerta zelf kan deze persoonsgegeven...

8400 OOSTENDE

059/34 10 60

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

9100 SINT-NIKLAAS

03/780 74 50

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

2300 TURNHOUT

014/40 02 50

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA VERZEKERINGSMAKELAAR

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

3500 HASSELT

011/24 94 36

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA VERZEKERINGSMAKELAAR

...De verantwoordelijke voor de verwerking van de via onze website verworven persoonsgegevens en data is onze webmaster tot wie u een aanvraag tot inzage en of verbetering kan richten via e-mail. Mocht u vaststellen dat Acerta zake de bestaande wetgeving op bepaalde punten in gebreke zou blijven dan kan u hem dit eveneens melden. Voor bijkomende en onafhankelijke informatie over d...

8500 KORTRIJK

056/26 67 55

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA KINDERBIJSLAGFONDS

...8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie garanderen. In Acerta houden wij een hoog beveiligingsniveau aan voor onze verwerking en voor de data die be...

1020 BRUSSEL 2

078/15 92 98

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

8500 KORTRIJK

056/26 67 01

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA SOCIAAL SECRETARIAAT

...op de Acerta website vrij hun persoonsgegevens registreren. Het verzamelen van persoonsgegevens via de Acerta-website is voor Acerta geen doelstelling op zich. Acerta verzamelt via zijn websites geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit st...

8400 OOSTENDE

078/05 10 61

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

9300 AALST

053/ 2 1 38 59

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

8000 BRUGGE

053/21 38 59

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...met uw privacy omgaan. Als klant heeft u ten allen tijde het recht om gratis uw persoonsgegevens in te kijken en om deze te laten schrappen of te verbeteren, behoudens de wettelijke bepalingen hieromtrent inzake de termijnen van bijhouden van bepaalde documenten en gegevens. Daarbij kunt u verzet aantekenen tegen de aanwending van die gegevens voor doeleinden van commerci235le pro...

9200 DENDERMONDE

053/82 62 95

tag: bescherming van persoonsgegevens

» We tonen top 61-75 van 75 aanbevolen bedrijven

ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

9000 GENT

09/264 12 66

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...cli235nt, handelt Acerta als verwerker in uw opdracht en mag zij slechts de persoonsgegevens verwerken in uw opdracht en in het kader van de overeenkomst, hetzij op grond van een verplichting opgelegd door of krachtens een wet, een decreet of een ordonnantie. Acerta verbindt zich ertoe zowel tijdens als na de uitvoering van deze overeenkomst geen enkele informatie, die Acerta bij...

3500 HASSELT

011/24 94 34

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...cli235nt, handelt Acerta als verwerker in uw opdracht en mag zij slechts de persoonsgegevens verwerken in uw opdracht en in het kader van de overeenkomst, hetzij op grond van een verplichting opgelegd door of krachtens een wet, een decreet of een ordonnantie. Acerta verbindt zich ertoe zowel tijdens als na de uitvoering van deze overeenkomst geen enkele informatie, die Acerta bij...

8500 KORTRIJK

056/26 67 27

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit steeds uitdrukkelijk te vermelden en om hiervoor uitdrukkelijke toestemming te vragen. Acerta zelf kan deze persoonsgegevens wel gebruiken met het oog op prospectie en de promotie van haar product...

3000 LEUVEN

016/24 52 28

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

2500 LIER

03/491 84 34

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie garanderen. In Acerta houden wij een hoog beveiligingsniveau aan voor onze verwerking en voor de data die be...

2800 MECHELEN

015/40 42 44

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...Acerta respecteert bij de verwerking van via de Acerta website ontvangen persoonsgegevens de bestaande wetgeving de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. het Koninklijk besluit van 13 februari 2001 ter uitvoering van die wet. Bezoekers kunnen op de Acerta website vrij hun persoonsgegevens r...

8400 OOSTENDE

059/34 10 60

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en haar uitvoeringsbesluiten. Hen wordt de inhoud van deze reglementering, al dan niet in gevulgariseerde vorm, ter beschikking gesteld en zij hebben een confidentialiteitsplicht. 2.2 Andere gegevens In de mate dat u in de uitvoering van uw overeenkomst met Acerta andere persoonsgegevens...

8800 ROESELARE

051/26 08 92

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...is voor Acerta geen doelstelling op zich. Acerta verzamelt via zijn websites geen persoonsgegevens met het oog op direct marketing voor derden en geeft de persoonsgegevens ook niet door aan derden. Ingeval hiervan afgeweken wordt verbindt Acerta er zich toe om dit steeds uitdrukkelijk te vermelden en om hiervoor uitdrukkelijke toestemming te vragen. Acerta zelf kan deze persoonsgegeven...

9100 SINT-NIKLAAS

03/780 74 55

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA ONDERNEMINGSLOKET

...zal alle nodige technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen nemen om persoonsgegevens door u toevertrouwd aan haar te beschermen. Zo verbindt Acerta er zich toe om uw gegevens op die manier te beveiligen dat derden geen data kunnen consulteren en of wijzigen. Echter aanvaardt u dat i beschikbare gegevens verwerkt worden in een globale en niet-identificeerbare statistiek...

2300 TURNHOUT

014/40 02 50

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA CONSULT

...van Acerta houden het gebruik in van zowel sensitieve bedrijfsgegevens als persoonsgegevens van haar klanten en partners. Deze gegevens moeten beveiligd zijn tegen diverse dreigingen en in overeenstemming met internationaal aanvaarde standaarden. Naast een goede technische beveiliging verwachten klanten en partners dat wij hun data met zorg behandelen. Acerta bevestigt dat zij i...

1020 BRUSSEL 2

02/474 01 06

tag: bescherming van persoonsgegevens
ACERTA CONSULT

...van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens8221 Wet van 8-12-1992 160 Informatiebescherming In de diverse bedrijfsprocessen worden persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwerkt payroll, kinderbijslag, enz.. Wij moeten ten allen tijde de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van die informatie gar...

2610 WILRIJK (ANTWERPEN)

03/740 78 40

tag: bescherming van persoonsgegevens
HDP Sociaal Secretariaat

...van de persoonlijke levenssfeer. De bezoeker heeft steeds toegang tot zijn persoonsgegevens. Hij zij kan tevens op eenvoudig verzoek, de juistheid ervan verifiren en heeft steeds het recht om alle onjuistheden te laten verbeteren. De website van de HDP groep is permanent toegankelijk onder voorbehoud van eventuele defecten en noodzakelijke onderhoudsinterventies. De HDP groep ka...

5030 GEMBLOUX

081/62 04 65

tag: bescherming van persoonsgegevens
HDP Guichet d´Entreprise

...of het gebruik van dergelijke externe websites en van hun inhoud ervan. De persoonsgegevens die de bezoeker via de website ingeeft, zullen door de HDP groep verwerkt worden om de door de bezoeker gevraagde informatie of diensten te verstrekken. De verwerking van de persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de...

6000 CHARLEROI

071/50 98 60

tag: bescherming van persoonsgegevens
HDP Sociaal Verzekeringsfonds

...van de persoonlijke levenssfeer. De bezoeker heeft steeds toegang tot zijn persoonsgegevens. Hij zij kan tevens op eenvoudig verzoek, de juistheid ervan verifiren en heeft steeds het recht om alle onjuistheden te laten verbeteren. De website van de HDP groep is permanent toegankelijk onder voorbehoud van eventuele defecten en noodzakelijke onderhoudsinterventies. De HDP groep ka...

1210 BRUSSEL 21

02/289 68 01

tag: bescherming van persoonsgegevens
We tonen maximum de top 75 van vele bedrijven.

Aanbevolen bedrijven

FLY BY WIRE ENTRAIDEGROUPE BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES LANDBOUWKREDIET WORTEGEM PETEGEM ACERTA SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS INFOR VBO-FEB - VERBOND VAN BELGISCHE ONDERNEMINGE