BINGO SPEL OF BINGO SPELEN

Aanbevolen bedrijven in België

Bingo Spel Of Bingo Spelen
Aanbevolen bedrijven

Introductie tot Bsearch Aanbevolen Partners

U zoekt een Bingo spel of Bingo spelen? Bsearch, de B2B zoekmotor geeft u een lijst van aanbevolen Belgische bedrijven. Voor een volledig overzicht van Belgische firma’s en leveranciers gespecialiseerd in Bingo spel of Bingo spelen kan u gebruik maken van onze Bsearch zoekmachine. U kan hier ook een lijst met aanverwante activiteiten vinden.


U bent in U bent in Start » Horeca » Horecamateriaal » Bingo spel of Bingo spelen »

Cafespelen NACO  -   Zandvoorde (oostende)

Voor caféspelen slechts 1 adres : Naco NV Oostende! De horecaspecialist inzake bingo’s en automatische kansspelen in Vlaanderen en Henegouwen. Ons commercieel en technisch team staan steeds garant voor innovatie en optimale service.  

NACO ZANDVOORDE NACO ZANDVOORDE NACO ZANDVOORDE NACO ZANDVOORDE

Algemeen

Ons bedrijf is gelokaliseerd in Oostende en vlot bereikbaar via de autosnelweg. Van hieruit kunnen we ons cliënteel in Vlaanderen en Henegouwen een optimale en efficiënte service bieden.  

U wordt vriendelijk te woord gestaan bij vragen over het bekomen van een vergunning of over boekhoudkundige aspecten.

Ons commercieel team is het aanspreekpunt inzake plaatsingen van speelautomaten en eventuele bijkomende vragen. Zij zijn op de hoogte van de verwachtingen van de café-uitbater enerzijds en de toepasselijke regelgeving anderzijds en zorgen in samenspraak voor een zo goed mogelijke realisatie.

De directie binnen ons bedrijf garandeert een vlotte communicatie tussen de verschillende diensten om de service op elk niveau te optimaliseren en een zo goed mogelijke samenwerking met de café uitbater te bewerkstelligen


BINGOSRENO  -   Antwerpen

De firma bingosreno nv is opgericht in 1981 en dus al 30 jaar actief in het exploiteren van speelautomaten.  

Cafespelen NACO 8400 ZANDVOORDE (OOSTENDE)

Uw Bedrijf in dit resultaat? Bel 03/281 16 60


Geef hier uw zoekterm in om een volledig overzicht van Belgische B2B bedrijven te krijgen via onze B2B zoekmotor.

© 2017, Bsearch - Regionet bvba // xhtml xhtml transitional w3c w3c validated css css validated Dedicated server hosting door Combell