FEESTZAAL EN FEESTZALEN

Aanbevolen bedrijven in België

Feestzaal En Feestzalen
Aanbevolen bedrijven

Via de zoekmotor van Bsearch vindt u een lijst met verhuurders van locaties (feestzalen en tenten) voor bedrijfsevents en bedrijfsfeesten. Feestzaalverhuurders en tentenverhuurders, met of zonder catering en bediening.

Gebruik de B2B zoekmotor van Bsearch voor feestzalenverhuur en verhuur van tenten. Feestzalenverhuurders en tentenverhuurders maken werk van uw feest en uw feestzaal of feesttent volgens uw wensen en binnen het vooropgestelde budget.

U bent in U bent in Start » Events » Zalenverhuur » Feestzaal en feestzalen »

REPAS Catering  -   Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.  

repascatering001.jpgrepascatering002.jpgrepascatering003.jpgrepascatering004.jpgrepascatering005.jpgrepascatering006.jpgrepascatering007.jpgrepascatering008.jpg

U wilt een topfeest geven voor klanten of vrienden. Maar u hebt tijd tekort. U bent op zoek naar een cateringbedrijf dat uw organisatie uit handen neemt. Een cateraar die naar u omkijkt en weet wat u nodig heeft. Kortom, catering services met oog voor detail, presentatie en de klant. 

Repas Catering is een Belgisch cateraar en biedt catering services voor bedrijfsevenementen, meetings en privé feesten. Onze totaalaanpak verlicht uw zorgen en bespaart u tijd. Een ontspannen klant is dan ook gegarandeerd ons doel.

We bieden u garantie voor

 • kwaliteit van onze diensten
 • versheid van producten
 • netheid en verzorgde bediening
 • onberispelijke service
 • finesse qua kookkunst

> Cateringformule bedrijfsevementen: lees meer

> Traiteuroplossingen voor privéfeesten: lees meer

Hoe bestellen of info aanvragen?

Vertel ons uw wensen: Algemeen nummer 015 42 43 44, info@repascatering.be


SALONS DE ROMREE  -   Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.  

sderomree_01.jpgsderomree_02.jpgsderomree_03.jpgsderomree_04.jpgsderomree_05.jpgsderomree_06.jpgsderomree_07.jpgsderomree_08.jpgsderomree_09.jpg

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen.

De unieke locatie op de grens van Brussel biedt tal van mogelijkheden.

Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen. De zalen zijn recent onderworpen aan een renovatie om u, onze klanten en uw klanten of familieleden nog beter te kunnen ontvangen.

Salons de Romree staat steeds bereid om u te begeleiden in de organisatie van uw feest.

Om van uw feesten een onvergetelijke gebeurtenis te maken, is meer nodig dan een mooi kader, een verzorgde keuken en een stipte service. U kunt genieten van een authentieke, sfeervolle en gastvrije omgeving die een unieke herinnering zal vormen voor uzelf en uw genodigden.

Een omgeving die op elk gebied bijdraagt tot het welslagen van uw feest

Salons de Romree biedt een uiterst verfijnde keuken, gebaseerd op het allerbeste seizoensaanbod. U hebt de keuze uit een brede waaier aan menuvoorstellen of stelt de feestmaal zelf samen aan de hand van onze suggesties.

Geniet samen met uw genodigden van onze verzorgde gastronomie die door attente kelners met de grootste zorg worden opgediend.


HOF VAN COOLHEM  -   Puurs

Het Hof van Coolhem, bestaat uit een originele combinatie van een moderne brasserie, een mooi bosterras, park domein, als ook feest- en vergaderzalen in een zéér rustgevend kader.  

hof-coolhem_001.jpghof-coolhem_002.jpghof-coolhem_003.jpghof-coolhem_004.jpghof-coolhem_005.jpghof-coolhem_006.jpghof-coolhem_007.jpghof-coolhem_008.jpg

Het Hof van Coolhem bestaat uit een originele combinatie van een moderne brasserie, een mooi bosterras, park domein, als ook feest- en vergaderzalen in een zéér rustgevend kader.

Gelegen in een oud parkbos van 13 ha, is dit de uitgesproken plek voor een unieke culinaire belevenis of voor de organisatie van uw meetings en feesten. Kortom, de ontdekking waard !

U kunt bij ons terecht voor lunch, een uitgebreid diner, of een bruisend glas champagne aan de bar.

Maar ook als er weinig tijd is verzorgen wij voor u een heerlijke lunch of diner en dit tegen zeer democratische prijzen. Alles in een mooi en in een rustgevend kader, maar vooral in een warm interieur.

Onder leiding van Filip Talboom staat zijn attente brigade garant voor een gezellige en sfeervolle middag of avond. De keuken serveert steeds dagverse producten en streekgerechten.

Iets te vieren of een bedrijfsdiner ? Wij zijn ook te reserveren voor groepen van 10 tot ca. 300 personen. Informeer daarom naar de mogelijkheden.

In de zomermaanden serveren wij diner op onze intieme en sfeervolle patio met lounge faciliteiten. Tevens hebben wij een gezellige en warme plek voor onze rokers en is er WIFI hotspot aanwezig.


SAN MARCO VILLAGE  -   Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...  

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest, seminarie of produktvoorstelling. Het zuiderse marktplein omringt u en uw gasten meteen in de juiste sfeer.

Achter de geveltjes bevinden zich de verschillende gethematiseerde zalen geschikt voor 2 tot 2000 personen. Probeer ook eens de inschrijffeesten zoals Fun & Dinner een avond gevuld met lekker eten, animatie en dansen op de tonen van ons live-orkest. Of de Italiaanse avond Pasta Cantando waarbij u aan tafel bediend wordt door de zingende obers. Jawel! Onze bediening zingt voor u gekende opera´s en drinkliederen onder begeleiding van de pianist. Inschrijven kan vanaf 2 personen!

Het communiefeest van uw kapoen, een onvergetelijk huwelijksfeest of een familiefeest.  Leg uw wensen op tafel en wij zorgen voor een onvergetelijke dag. De persoonlijke service en de uitstekende keuken zullen u welgesmaken!

Wij geven u graag een rondleiding, kom gerust langs.


WAERBOOM SALONS  -   Groot-bijgaarden

Uw organisatie of uw festiviteit vindt plaats in een prachtig oud-bourgondisch kader. Laat u betoveren door zijn unieke charme: gezelligheid + elegantie! De centrale patio en de siertuinen zorgen voor heerlijke rustpunten.  

Gastvrijheid heeft een naam

Uw organisatie of uw festiviteit vindt plaats in een prachtig oud-bourgondisch kader. Laat u betoveren door zijn unieke charme: gezelligheid + elegantie! De centrale patio en de siertuinen zorgen voor heerlijke rustpunten. Het vele groen en de waterpartij met fontein vormen een harmonieus geheel in een geslaagd architecturaal concept.

KOM ONS ONTDEKKEN!


HOTEL DE TUILERIEEN  -   Brugge

Een elegante patriciërswoning uit de 15de eeuw is omgetoverd tot een luxueus, eigentijds hotel. De prachtige ligging langs een van Brugge's mooiste reien "Den Dijver" dompelt u onmiddellijk onder in de betoverende sfeer van de historische stad.  

Welkom in Hotel De Tuilerieën

Een elegante patriciërswoning uit de 15de eeuw is omgetoverd tot een luxueus, eigentijds hotel.

De prachtige ligging langs een van Brugge's mooiste reien "Den Dijver" dompelt u onmiddellijk onder in de betoverende sfeer van de historische stad.

www.hoteltuilerieen.com


BARCELONA MEETING  -   Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.  

barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1 barcelona meeting-antwerpen 1

Barcelona Meeting

‘De kracht van ‘Barcelona Meeting’, los van zijn locatie aan de Schelde, is de kleinschaligheid waardoor wij zeer persoonlijk maatwerk kunnen leveren.
Een discrete en stijlvolle bediening in combinatie met een gepassioneerde keuken.

Ons streefdoel? Van ELKE klant een ambassadeur maken!!

Dimitri Messiaen


DE LOKEEND  -   Antwerpen 1

Feesten aannemers restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten  

de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1 de lokeend-antwerpen 1

De Lokeend

In de oude stad, in het Schipperskwartier dichtbij de oude haven - op 10 minuten loopafstand van de Grote Markt en de Scheldekaaien, waar het gemakkelijk parkeren is - bevindt zich "De Lokeend", waar men na voorafgaande afspraak in groep kan komen eten, vanaf 12 personen.

In 1986 ben ik begonnen met gastentafels te organiseren voor vrienden en kennissen, op zaterdagavond. Hieruit is alles verder gegroeid.

De oudste zoon Maximiliaan staat achter het fornuis, de desserts worden door mij gemaakt, terwijl mijn echtgenoot Dirk stilaan vordert met de restauratie van het pand. In de uren die nog overblijven, oefent mijn man zijn echte beroep van kunstenaar uit. De schilderijen die overal verspreid hangen, zijn door hem geschilderd.

Op gebied van eten werken we uitsluitend met verse, eerlijke producten. De bediening is gemoedelijk, om de huiselijke sfeer erin te houden. Na het eten kan er rustig nog wat nagetafeld worden.


COBRAS  -   Oostende

In onze vernieuwde feestzaal verzorgen wij feesten voor 20 tot 220 personen. Onze prachtige tuin is ideaal voor uw recepties of barbecues. Voor de kinderen biedt het speelplein de nodige ontspanning. Dankzij de ruime parking zijn parkeerproblemen  

Hotel-Restaurant-Feestzaal Groeneveld staat al jarenlang garant voor een verfijnde keuken met dagverse topproducten. Het is ons vak uw huwelijksfeest, babyborrel, communie- of lentefeest of bedrijfshappening tot in de puntjes te verzorgen.


VLAAMSE MARITIEME ONDERNEMING  -   Antwerpen

Flandria verzorgt scheldetochten, havenrondvaarten eendagscruises en candlelight dinners. Daarnaast verhuren wij boten voor allerhande doeleinden : bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, public relations,voorstellingen, seminaries, huwelijksfeesten, .  

De Flandriaschepen kunnen gehuurd worden voor allerhande privé aangelegenheden voor groepen:  bedrijfsfeesten, presentaties, huwelijken ed.

Flandria biedt topgastronomie op een unieke `varende` locatie.

AQUA HEAVEN BRUSSELS  -   Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.  

aquaheaven_01.jpgaquaheaven_02.jpgaquaheaven_03.jpgaquaheaven_04jpg.jpgaquaheaven_05.jpg

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst

Omgebouwd tot een luxe sauna- en wellnesscomplex.

Het Aqua Heaven complex is dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

De faciliteiten van het grootste privé wellness centrum van België, Aqua Heaven Brussel, bieden aan elk event een extra dimensie maar de locatie kan ook perfect gebruikt worden voor events die volledig los staan van het wellnessgebeuren.

Het exclusieve kader leent zich zowel voor kleine privéaangelegenheden, als voor grotere feesten, recepties, evenementen of incentives.

U kan bij ons terecht voor de organisatie van al uw verjaardags-, trouw-, en vrijgezellenfeesten, incentives, seminaries, recepties, meetings, personeelsfeesten, casinoavonden, karaoke, thema-avonden, champagne- of wijndegustaties, wellnessdagen, persconferenties, trainings, photoshootings, modeshows, dansavonden, VIP hosting, teambuilding, diners & gala’s, productlaunches, animatie-avonden, etc.

een welverzorgde catering (ontbijt, lunch, diner, koude of warme buffetten, barbecue, hapjes, ea.) is de kers op de taart.

Een dansavond met DJ, swingende dansmuziek of rustige sfeermuziek met een live orkest, een dansshow,...

Wij zijn steeds bereid om aan al uw wensen vorm te geven.

Wij bieden voor elk concept en elk budget een creatieve oplossing.


KASTEEL FRUITHOF - RESTAURANT ONZEA  -   Boechout

Waar tafelen een hoffelijke bezigheid wordt. Liefhebbers van lekker tafelen in een ontspannen sfeer, families die wat te vieren hebben en een kindvriendelijke omgeving op prijs stellen. Zomerterras aan unieke vijver, ruime parkeermogelijkheden.  

Wij bieden U een nieuwe en klassieke franse keuken. In Kasteel Fruithof gelden de strengste normen voor een klasse-keuken. Elk gerecht wordt 'à la minute' bereid, en ook voor uiterst verzorgde zakenlunches kan U bij ons terecht: van woensdag t/m vrijdag zorgen wij voor speciale zakenmenu's.

U kan dan natuurlijk ook voor de kaart opteren.

Bezoek onze website en ga eens kijken bij onze maandelijkse Fijnproeversmenu's en ook onze lekkere voorstellen voor de Feestdagen. Wij verzorgen daarnaast ook Uw uitgebreid Banket, Receptie, Avondfeest of Seminarie.

De keuken van Kasteel Fruithof is open:

  Woensdag tot en met vrijdag van 12u tot

   14u30 en van 19u tot 21u30

  Zaterdagavond van 19u tot 21u30

  Zondagmiddag van 12u tot 14u30

Maandag sluiten we. Dinsdag kan enkel voor grotere gezelschappen (seminaries - dagformule eveneens mogelijk, familie- en personeelsfeesten...)

Speciale banketformules verkrijgbaar op het kasteel!

Het Kasteel Fruithof beschikt over vijf verschillende en sfeervolle zalen.

Zo kan er aan iedere behoefte en wens voldaan worden, zowel voor uw feesten, huwelijken, banketten, recepties als voor vergaderingen en seminaries.

En dat allemaal in een uniek en authentiek kader...


DE WITTE HOEVE  -   Sint-pieters-leeuw

Een zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de werkelijke landelijke sfeer, een degelijke, deskundige aanpak en jarenlange ervaring van de uitbaters. Dit alles garandeert uitstekende werkvergaderingen overdag, geslaagde feesten `s avonds of...  

DE WITTE HOEVE

Een zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de werkelijke landelijke sfeer, een degelijke, deskundige aanpak en jarenlange ervaring van de uitbaters. Dit alles garandeert uitstekende werkvergaderingen overdag, geslaagde feesten ‘s avonds of tijdens de weekends. In de authentieke, gerestaureerde gebouwen van de oude hoeve zijn de meer recente zalen ingebouwd.

De Witte Hoeve ligt midden weidse landerijen, aan de voet van het Pajottenland, op nauwelijks 5 minuten rijden van de Brusselse Ring. Door zijn rustgevende omgeving is

De Witte Hoeve werkelijk dé plaats bij uitstek voor opleidingen en vergaderingen, actieve seminaries, team-buildings, productpresentaties,...

Door zijn terrassen, speeltuin en groot grasterrein is De Witte Hoeve uiterst geschikt voor family-days, personeelsfeesten, sportdagen. Een brede waaier van diners, buffetten, themafeesten, barbecues worden aangeboden, gecombineerd met animaties zowel binnen als buiten.

Voor recreatieve formules kan men op het terrein van 3,5ha rondom De Witte Hoeve een heel assortiment van sportieve animaties uitwerken: van een korte wandeling na de lunch, tot een brede waaier van attracties (boogschieten, schermen, mountainbike, outdoor paintball, quad,...)


DE POSTILJON  -   Aarschot

"Vertoeven in een aangename sfeer, midden in een prachtige brok natuur."  

Feestzaal

Het Kasteel van Nieuwland/De Postiljon staat al vele jaren in de belangstelling van bruidsparen en vele anderen die wat te vieren hebben.  Dit komt doordat wij U (naast onze culinaire prestaties) bij heel veel te bieden hebben. Het bedrijf beschikt over diverse uitstekend geoutilleerde ruimtes die voor elk gedeelte van de dag de juiste ambiance met zich meebrengen.  Het meest voorkomende verloop van een feest houdt dan ook in dat alle afdelingen van ons bedrijf achtereenvolgens door het gezelschap gebruikt worden.

Seminaries

Het Kasteel Van Nieuwland is voor het houden van al uw seminaries, vergaderingen en trainingen dé lokatie bij uitstek.  Het bedrijf bezit alle capaciteiten die nodig zijn om van uw bijeenkomst een succes te maken.  Niet voor niets is Het Kasteel van Nieuwland de vaste honk van vele grote en internationale bedrijven, evenals verenigingen en besturen.  Het Kasteel van Nieuwland biedt continuïteit en kwaliteit.

Hotelfaciliteiten

Hotelgasten kunnen in ons restaurant genieten van een uitgebreide kaart waarin een ruim aanbod van vis-, vlees-, pasta en vegetarische gerechten is opgenomen. Men heeft eveneens de mogelijkheid gebruik te maken van het dagmenu dat door onze chef wordt samengesteld. In de bar kan men genieten van een gevarieerde drankenkaart waar men naast de diverse bieren en frisdranken eveneens een ruim assortiment sterk alcoholische dranken en cocktails terugvindt evenals een aanbod van enkele uitstekende wijnen.  Hotelgasten kunnen bovendien gratis gebruik maken van onze ruime parking.

Evenementen

Kijk regelmatig op onze website om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

BEZOEK ONZE WEBSITE


WIMA - BOWLING en PARTYCENTERS  -   Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.  

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restaurants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Je kan bij ons terecht voor verschillende arrangementen. Of je nu met familie en vrienden komt of onder collega's. Bij Wima is er altijd iets te beleven!


Ballroom  -   Waregem

Ballroom is het evenementenbureau dat zowel op wedstrijddagen als op niet-wedstrijddagen events organiseert in het Regenboogstadion. Ballroom zorgt ervoor dat ook uw event kan doorgaan in een van de unieke ruimtes in het stadion.  

ballroom_11.jpgballroom_12.jpgballroom_13.jpgballroom_14.jpgballroom_15.jpgballroom_16.jpgballroom_17.jpgballroom_18.jpgballroom_19.jpg

Het Regenboogstadion, dé eventlocatie

Het Regenboogstadion in Waregem is dé eventlocatie bij uitstek in de regio. Met een uitstekende ligging en een waaier aan locaties, die al dan niet in combinatie kunnen gebruikt worden, biedt de thuisbasis van SV Zulte Waregem heel wat mogelijkheden voor tal van events.

Troeven:

 • In hartje Waregem
 • Vlotte toegang via E17 Gent-Kortrijk
 • Tot 200 parkingplaatsen direct aan het stadion en voldoende parkeergelegenheid rond het stadion
 • Flexibel: enkel een locatie nodig? Of de organisatie van uw event van A tot Z?
 • U kan met onze ervaren huiscateraar werken maar even goed met uw eigen cateraar
 • Een brede waaier aan locaties die al dan niet in combinatie kunnen gebruikt worden
 • Alle nodige multimedia apparatuur
 • Budgetvriendelijke oplossing
 • Unieke sfeer met zicht op het voetbalveld
 • Alle partymateriaal is aanwezig: tafels, stoelen, partytafels + hoezen, linnen, glazen, barmateriaal, …
 • Ruime keukens

Mogelijkheden:

 • Bedrijven: meeting, bedrijfsevent, personeelsfeest, seminarie, teambuilding, …
 • Particulier: verjaardagsfeest, babyborrel, communiefeest, trouwfeest, verjaardagsfeest, …

BENELUX REDERIJ  -   Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?  

De Benelux-boten kunnen een originele ontmoetingsplaats worden voor uw contacten.

Luxueuze passagiersboten met alle comfort en ruimte.

- Reizende productpresentatie

- Zakenlunch met voordracht

- Boottochten op de Leie

- Rondvaart in Gent

- Promotionele actie

- Huwelijksfeest

- Tentoonstelling

- Seminarie

- Receptie

- Feest

Een verzorgde en creatieve kwaliteitskeuken is precies wat Benelux Catering u biedt.

Wij garanderen u een perfecte service.

Openingsuren:

Kantoor dagelijks open (tijdens de week) tussen 09.00 en 17.00u.


DEN HOF  -   Zelzate

Hotel Restaurant Den Hof is gelegen in een gerenoveerd herenhuis en heeft 32 luxe kamers. U kan er terecht voor zakenlunches, seminaries en hotelovernachtingen alsook voor familiefeesten, trouwfeesten, romantische of fiets- en wandelweekends.  

denhof_11.jpgdenhof_12.jpgdenhof_13.jpgdenhof_14.jpgdenhof_15.jpgdenhof_16.jpgdenhof_17.jpgdenhof_18.jpgdenhof_19.jpg

Hotel-restaurant Den Hof

De familie Laureys – De Muynck heet u van harte welkom in hotel-restaurant Den Hof.

Den Hof is gevestigd in een schitterend gerenoveerd herenhuis gelegen in een prachtig park, waar u reeds drie generaties lang wordt verwend door de familie..

Het restaurant staat bekend om zijn Belgische keuken waar de familie en hun team zorgen voor eerlijke gastronomie en een uitgebreide wijnkaart Ideaal voor een culinair diner of een snelle zakenlunch.

Het business hotel heeft 11 standaard en 21 luxe kamers waar gasten zich thuis voelen. Elke kamer is rustig gelegen en kijken uit op het park.

De seminariezaal “Acacia” is stijlvol en huiselijk ingericht, heeft veel daglicht en is dus de ideale locatie voor een bruisende vergadering.

Om hiervan te genieten, kan u terecht voor elke gelegenheid. Zowel zakelijk als in familieverband.

Wij bieden u een overdekt terras, parktuin, salon, gratis parking, seminarieruimtes en een luxueus hotel & gezellig restaurant.

Gelegen in het centrum van Zelzate op twee minuten loopafstand van de Grote Markt liggen we ook in het centrum van het industriegebied Gent-Terneuzen dat perfect bereikbaar is.


Feestzaal Zilte Zoen  -   Elversele

Feestzaal Zilte Zoen is gespecialiseerd in Huwelijksfeesten - Themarestaurant - Feestzaal - Seminarie - Traiteurdienst - Rouwmaaltijden - Modeshows  

ziltezoen_01.jpgziltezoen_02.jpgziltezoen_03.jpgziltezoen_04.jpgziltezoen_05.jpgziltezoen_06.jpgziltezoen_07.jpgziltezoen_08.jpgziltezoen_09.jpg

In de prachtige en erg landelijke omgeving van Elversele bij Temse, ontdekt u de Zilte Zoen.

Laat u verrassen door de uitstekende keuken van chef

Kok Guy Beeckmans, streeft voortdurend naar culinaire perfectie!

Hij presenteert u voornamelijk Franse gastronomische gerechten, met hier en daar fusion invloeden.

Het stijlvolle interieur leent zich dan weer perfect voor al uw feestelijkheden ...

Bovendien is deze zaak gemakkelijk bereikbaar gezien de onmiddellijke nabijheid van de E17.

Open: Enkel op reservatie vanaf 20 pers. Alle dagen.

Een greep uit ons aanbod

 • Huwelijksfeesten
 • Themarestaurant
 • Feestzaal
 • Seminarie
 • Traiteurdienst
 • Rouwmaaltijden
 • Modeshows
 • Verhuur van ceremoniewagens
 • Helihaven


Elzenhof  -   Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.  

Elzenhof LIER Elzenhof LIER Elzenhof LIER Elzenhof LIER

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Bedrijven
Verschillende zakelijke doeleinden zijn mogelijk zoals productvoorstellingen, meetings, seminaries, recepties, ontbijtvergaderingen of bedrijfsfeesten. Een presentatiescherm is desgewenst aanwezig, een beamer dient u zelf mee te brengen.

Feesten
Geheel volgens uw wensen en budget stellen wij een lunch, diner of banket samen. Wij beschikken over 4 zalen voor verschillende doelen: bedrijfsfeesten, trouwfeesten, vergaderingen, communiefeesten, recepties, babyborrels, kaasavond, wijndegustatie.

Groepen
Voor groepen tot max. 300 personen kunnen wij u verschillende formules aanbieden.

Aqua Heaven Leuven  -   Leuven

Het exclusieve kader en de unieke decors lenen zich voor kleine privé-aangelegenheden. U kan bij Aqua Heaven Leuven terecht voor de organisatie van verjaardags-, en vrijgezellenfeesten. Cadeaubonnen kunnen perfect gebruikt worden als incentives of...  

Het exclusieve kader en de unieke decors lenen zich voor kleine privé-aangelegenheden. U kan bij Aqua Heaven Leuven terecht voor de organisatie van verjaardags-, en vrijgezellenfeesten.

Cadeaubonnen kunnen perfect gebruikt worden als incentives of om medewerkers te bedanken voor hun inzet.


DE MONTIL  -   Affligem

Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, beurs of evenement? Een uniek decor, midden in het groen, persoonlijk en stijlvol? Wilt u graag met volle teugen genieten van uw feest, zonder u...  


DOMEIN MARTINUS  -   Halle (kempen)

Prive hotels hotels internationale reservaties hotels feesten aannemers congressen organisatie personeelsfeesten seminaries in aula seminaries organisatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellin  


SALONS MIMOSA  -   Eeklo

Feestzalen-Banketten-Seminaries-... Organisatie en verzorging van al uw feesten van A tot Z bij u thuis of elders Unieke ligging tussen Brugge en Gent 3 sfeervolle zalen van 10 tot 500 personen Riante tuin-Terras-Ruime parkin  

DE POSTILJON 3200 Aarschot

BENELUX REDERIJ 9000 GENT

DE WITTE HOEVE 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

HOTEL DE TUILERIEEN 8000 BRUGGE

VLAAMSE MARITIEME ONDERNEMING 2030 Antwerpen

SAN MARCO VILLAGE 2627 Schelle

WIMA - BOWLING en PARTYCENTERS 2627 Schelle

DE LOKEEND 2000 ANTWERPEN 1

BARCELONA MEETING 2000 ANTWERPEN 1

Feestzaal Zilte Zoen 9140 ELVERSELE

DEN HOF 9060 ZELZATE

AQUA HEAVEN BRUSSELS 1800 VILVOORDE

REPAS Catering 2800 MECHELEN

COBRAS 8400 Oostende

Elzenhof 2500 LIER

Ballroom 8790 WAREGEM

SALONS DE ROMREE 1850 GRIMBERGEN

Uw Bedrijf in dit resultaat? Bel 03/281 16 60

Huur de geschikte locatie voor uw bedrijfsevent

Op zoek naar de geschikte locatie voor een bedrijfsevent? Via de zoekrobot van Bsearch vindt u snel de juiste locatie voor elk evenement. Van een knusse salonruimte tot een ruime conferentiezaal of een heuse evenementenhal, uitgerust met de modernste communicatie- en presentatietechnologie. Of voor een outdoor event: een tent!

Indoor feestzaal huren voor een bedrijfsevenement

Om een indoor feestzaal, evenementenhal, partycenter, meetingroom, vergaderzaal, seminariezaal of conference room te huren in België kiest u uit de uitgebreide lijst van zalenverhuurders. Of waarom eens niet in een kasteel? Voor elk personeelsfeest of bedrijfsfeest huurt u een zaal die voldoet aan uw verwachtingen en noden.

Outdoor feestlocatie (tent) huren voor een bedrijfsevenement

Ook voor een outdoor feestlocatie is er een groot aanbod aan tenten. Via een tentenverhuurder vindt u snel het juiste type tent. Huur een partytent of feesttent, een grote paviljoentent of piramidetent, een spantent, spiegeltent, kadertent of een exclusieve viptent. Van een kleine, stevige, zelf af te halen tent tot de meest luxueuze VIP feesttent. Denk ook aan een licht- en geluidsinstallatie of een springkasteel en het huren van een sanitaire voorziening bij de tent! En natuurlijk ook aan tafels, stoelen, borden, decoratie, keukenmateriaal,…

Catering voor een indoor of outdoor event

In een feestzaal of in een tent, om gepast te tafelen in elke stijl kiest u uit cateraars die rijkelijke koude en warme buffetten verzorgen, kant-en-klare gerechten en menu’s, belegde mini sandwiches, fantasiebroodjes, kaasschotels,… Met of zonder bediening en dans- en receptiegelegenheid,… feestzalenverhuurders en tentenverhuurders maken werk van uw feest en uw feestzaal of feesttent volgens uw wensen en binnen het vooropgestelde budget.


Geef hier uw zoekterm in om een volledig overzicht van Belgische B2B bedrijven te krijgen via onze B2B zoekmotor.

Zoekopdrachten verwant aan: Feestzaal en feestzalen
 1. Antwerpen locatie voor meeting locatie voor sales meeting seminariezaal of seminarieruimteantwerpen locatie voor meeting locatie voor sales meeting seminariezaal of seminarieruimte
 2. Conference roomsconference rooms
 3. Conferentielocatie in Antwerpen conferentielocatie in antwerpen
 4. Conferentie zaal en conferentiezalenconferentie zaal en conferentiezalen
 5. congreslocatie in Antwerpen conferentiezaal of conferentieruimtecongreslocatie in antwerpen conferentiezaal of conferentieruimte
 6. Evenementenbureau Waregem - Waregem evenementenbureauevenementenbureau waregem - waregem evenementenbureau
 7. Evenementenhal - hal voor evenementenevenementenhal - hal voor evenementen
 8. Evenement Waregem - Waregem evenementevenement waregem - waregem evenement
 9. Eventbureau Waregem - Waregem eventbureaueventbureau waregem - waregem eventbureau
 10. Event Waregem - Waregem eventevent waregem - waregem event
 11. Feestlocatie of feestlocatiesfeestlocatie of feestlocaties
 12. Feesttent huren - verhuur van feesttentenfeesttent huren - verhuur van feesttenten
 13. Feestzaal en feestzalenfeestzaal en feestzalen
 14. Feestzaal huren Waregem - huren feestzaal Waregemfeestzaal huren waregem - huren feestzaal waregem
 15. Feestzaal te huur Antwerpen of feestzalen te huur Antwerpenfeestzaal te huur antwerpen of feestzalen te huur antwerpen
 16. Feestzaal te huur Beveren of feestzalen te huur Beverenfeestzaal te huur beveren of feestzalen te huur beveren
 17. Feestzaal te huur Oost-Vlaanderen of feestzalen te huur Oost-Vlaanderenfeestzaal te huur oost-vlaanderen of feestzalen te huur oost-vlaanderen
 18. Feestzaal Waregem - Waregem feestzaalfeestzaal waregem - waregem feestzaal
 19. Feestzaal West-Vlaanderen - West-Vlaanderen feestzaalfeestzaal west-vlaanderen - west-vlaanderen feestzaal
 20. Feestzaal Antwerpen of feestzalen Antwerpenfeestzaal antwerpen of feestzalen antwerpen
 21. Hotel vergaderzaal bruggehotel vergaderzaal brugge
 22. Huren feestzaal - feestzaal hurenhuren feestzaal - feestzaal huren
 23. Huren zaal - zaal hurenhuren zaal - zaal huren
 24. Kasteel en kastelenkasteel en kastelen
 25. Locatie voor eventslocatie voor events
 26. Meeting Antwerpenmeeting antwerpen
 27. Meetingroom of meetingroomsmeetingroom of meetingrooms
 28. Meetings Oost-Vlaanderenmeetings oost-vlaanderen
 29. Partycenter of partycenterspartycenter of partycenters
 30. Paviljoentent huren - verhuur van paviljoententenpaviljoentent huren - verhuur van paviljoententen
 31. Piramidetent huren - verhuur van piramidetentenpiramidetent huren - verhuur van piramidetenten
 32. Salon of salonssalon of salons
 33. Seminarielocatie in Antwerpen vergaderzaal of vergaderruimteseminarielocatie in antwerpen vergaderzaal of vergaderruimte
 34. Seminariezaal of seminariezalenseminariezaal of seminariezalen
 35. Spantenten, viptenten, piramidetenten, partytenten en kadertentenspantenten, viptenten, piramidetenten, partytenten en kadertenten
 36. Spantent huren - verhuur van spantentenspantent huren - verhuur van spantenten
 37. Tent of tententent of tenten
 38. Tentenverhuur - verhuur van tentententenverhuur - verhuur van tenten
 39. Tenten verhuur, hallen verhuur en tenten fabricagetenten verhuur, hallen verhuur en tenten fabricage
 40. Tenten verhuur West Vlaanderententen verhuur west vlaanderen
 41. Vergadering Antwerpenvergadering antwerpen
 42. Vergaderlocatie in Antwerpen congreszaal of congresruimtevergaderlocatie in antwerpen congreszaal of congresruimte
 43. Vergaderruimte Antwerpenvergaderruimte antwerpen
 44. Vergaderruimte Oost-Vlaanderenvergaderruimte oost-vlaanderen
 45. Vergaderzalen brugge - vergaderzaal bruggevergaderzalen brugge - vergaderzaal brugge
 46. Vergaderzaal en vergaderruimtes, vergaderzalenvergaderzaal en vergaderruimtes, vergaderzalen
 47. Verhuur van tentenverhuur van tenten
 48. Verhuur zaal Antwerpenverhuur zaal antwerpen
 49. Verhuur zaal Oost-Vlaanderenverhuur zaal oost-vlaanderen
 50. Verhuur zalen ardennen - zalen verhuur ardennenverhuur zalen ardennen - zalen verhuur ardennen
 51. Verhuur zalen kust - zalen verhuur kustverhuur zalen kust - zalen verhuur kust
 52. Viptent huren - verhuur van viptentenviptent huren - verhuur van viptenten
 53. Zaalexploitant - exploitant van zalenzaalexploitant - exploitant van zalen
 54. Zaalverhuur - verhuur van zalenzaalverhuur - verhuur van zalen
 55. Zaal of zalenzaal of zalen
 56. Zalen verhuur - huren van een zaalzalen verhuur - huren van een zaal
 57. Zalen verhuur, feestzaal verhuur, zalen en feestzalenzalen verhuur, feestzaal verhuur, zalen en feestzalen
© 2017, Bsearch - Regionet bvba // xhtml xhtml transitional w3c w3c validated css css validated Dedicated server hosting door Combell