U zocht op: aanbeveling autoruit vervangen


» We tonen top 1-15 van 16  aanbevolen bedrijven

Autoruitcentrale

Autoruitcentrale is gevestigd te Kontichen ligt op de grote baan (N1)die Antwerpen met Mechelen verbindt

2550 KONTICH

03/459 89 39

tag: aanbeveling autoruit vervangen
CARGLASS KORTRIJK

...ook mijn afspraak nog kunnen verschuiven met enkele uren, dus ook zeer flexibel. Het vervangen van de ruit neemt nu eenmaal wat tijd in beslag, maar je kan rustig een boekje lezen, en de kwaliteit van het geleverde werk is super... Geplaatst op 2015-02-17 Rated 5 van de 5 door Jozef uit Vakkundige dienstverlening Vanaf de telefonische aanvraag tot en met de vervanging van de ruit...

8500 KORTRIJK

056/35 94 77

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...dame aan de lijn. Ik ben bij Carglass in Waterschei geweest om mijn ruit te laten vervangen. Ook daar werd ik op een hele vriendelijke manier onthaalt en verder geholpen. Ik kreeg alle uitleg die ik nodig had. 3u later ontving ik een sms dat mijn wagen klaar was. Ook super tevreden van de plaatsing van de ruit en de propere wagen die ik terugkreeg. Dank jullie wel Geplaatst op...

1050 BRUSSEL 5

02/537 47 77

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...verdient een dikke pluim Ik heb online een afspraak vastgelegd om mijn ruit te laten vervangen. Ik werd binnen de 10min teruggebeld om mijn afspraak te bevestigen. Was een heel vriendelijke dame aan de lijn. Ik ben bij Carglass in Waterschei geweest om mijn ruit te laten vervangen. Ook daar werd ik op een hele vriendelijke manier onthaalt en verder geholpen. Ik kreeg alle uitleg die...

1620 DROGENBOS

02/376 67 39

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...ook mijn afspraak nog kunnen verschuiven met enkele uren, dus ook zeer flexibel. Het vervangen van de ruit neemt nu eenmaal wat tijd in beslag, maar je kan rustig een boekje lezen, en de kwaliteit van het geleverde werk is super... Geplaatst op 2015-02-17 Rated 5 van de 5 door Jozef uit Vakkundige dienstverlening Vanaf de telefonische aanvraag tot en met de vervanging van de ruit...

1800 VILVOORDE

02/251 01 25

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...dat onder de rubber zat, Carglass heeft deze ruit in een mum van tijd proffessioneel vervangen, zelfs binnen de afgesproken tijd, ik heb maximum 2 uur moeten wachten en omdat ik verzekerd ben tegen glasbreuk regelt Carglass het factuur zelf met de verzekering, super. Geplaatst op 2015-02-27 Rated 4 van de 5 door Ramon uit 7 Een plezier om ontvangen en geholpen te worden op een peri...

9000 GENT

09/223 82 39

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...en snelle serviceZowel telefonisch als de persoon die de ruit is komen vervangen.Hadden nieuwe ruitenwissers mee en hebben die ook dadelijk vervangen. Geplaatst op 2015-02-17 Rated 4 van de 5 door standaarke uit goede service, en vriendelijk onthaal de afspraak verliep via internet en vrij vlot.het gevraagde werd gedaan maar in mijn visie onvoldoende, daar het sterretje nog...

2800 MECHELEN

015/26 12 41

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...dame aan de lijn. Ik ben bij Carglass in Waterschei geweest om mijn ruit te laten vervangen. Ook daar werd ik op een hele vriendelijke manier onthaalt en verder geholpen. Ik kreeg alle uitleg die ik nodig had. 3u later ontving ik een sms dat mijn wagen klaar was. Ook super tevreden van de plaatsing van de ruit en de propere wagen die ik terugkreeg. Dank jullie wel Geplaatst op...

2200 HERENTALS

014/30 74 74

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...ook mijn afspraak nog kunnen verschuiven met enkele uren, dus ook zeer flexibel. Het vervangen van de ruit neemt nu eenmaal wat tijd in beslag, maar je kan rustig een boekje lezen, en de kwaliteit van het geleverde werk is super... Geplaatst op 2015-02-17 Rated 5 van de 5 door Jozef uit Vakkundige dienstverlening Vanaf de telefonische aanvraag tot en met de vervanging van de ruit...

9700 OUDENAARDE

055/31 84 34

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...dame aan de lijn. Ik ben bij Carglass in Waterschei geweest om mijn ruit te laten vervangen. Ook daar werd ik op een hele vriendelijke manier onthaalt en verder geholpen. Ik kreeg alle uitleg die ik nodig had. 3u later ontving ik een sms dat mijn wagen klaar was. Ook super tevreden van de plaatsing van de ruit en de propere wagen die ik terugkreeg. Dank jullie wel Geplaatst op...

9990 MALDEGEM

050/71 07 23

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...reparatie verliep zeer vlot binnen de afgesproken termijn.Niet alleen de ruit werd vervangen maar mijn auto werd binnen zelfs volledig gestofzuigd zonder dat mij dit 1 eurocent kostte Geplaatst op 2015-05-20 Rated 5 van de 5 door els uit Top Carglass heeft me zonder problemen onmiddellijk geholpen zonder verlies van men eigen tijd. Door het mogen gebruiken van een fiets was ik...

3740 BILZEN

089/75 57 66

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...reparatie verliep zeer vlot binnen de afgesproken termijn.Niet alleen de ruit werd vervangen maar mijn auto werd binnen zelfs volledig gestofzuigd zonder dat mij dit 1 eurocent kostte Geplaatst op 2015-05-20 Rated 5 van de 5 door els uit Top Carglass heeft me zonder problemen onmiddellijk geholpen zonder verlies van men eigen tijd. Door het mogen gebruiken van een fiets was ik...

3020 HERENT

016/22 99 01

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...op 2015-05-26 Rated 5 van de 5 door Anonymous uit Uitstekend vakmanschap met liefde vervangen - Excellente service met vriendelijke deskundige vakmannen. Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijke afspraak, vriendelijke hersteller en herstelling tot in de puntjes verzorgd. Geplaatst op 2015-05-26 Rated 3 van de 5 door sdetandt uit De herstelling verliep vlot Heel goede ontvangs...

6600 BASTOGNE

061/21 67 02

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...ook mijn afspraak nog kunnen verschuiven met enkele uren, dus ook zeer flexibel. Het vervangen van de ruit neemt nu eenmaal wat tijd in beslag, maar je kan rustig een boekje lezen, en de kwaliteit van het geleverde werk is super... Geplaatst op 2015-02-17 Rated 5 van de 5 door Jozef uit Vakkundige dienstverlening Vanaf de telefonische aanvraag tot en met de vervanging van de ruit...

6040 JUMET (CHARLEROI)

071/37 25 24

tag: aanbeveling autoruit vervangen
Carglass

...dat onder de rubber zat, Carglass heeft deze ruit in een mum van tijd proffessioneel vervangen, zelfs binnen de afgesproken tijd, ik heb maximum 2 uur moeten wachten en omdat ik verzekerd ben tegen glasbreuk regelt Carglass het factuur zelf met de verzekering, super. Geplaatst op 2015-02-27 Rated 4 van de 5 door Ramon uit 7 Een plezier om ontvangen en geholpen te worden op een peri...

1410 WATERLOO

02/384 62 72

tag: aanbeveling autoruit vervangen

» We tonen top 16-16 van 16 aanbevolen bedrijven

Carglass

...Die telkens niet 100 in orde leek te zijn, Maar zonder problemen voor de 2 keer vervangen is, Service 100Uitgevoerde werken 70 Geplaatst op 2015-02-26 Rated 5 van de 5 door Frendlyrepaer uit Super Telefonisch ben ik zeer correct te woord gestaan door een zeer vriendelijke mevrouw. Op locatie was het personeel ook heel vriendelijk. De wachtruimte was lekker verwarmd en er...

5101 ERPENT

081/31 04 03

tag: aanbeveling autoruit vervangen

Aanbevolen bedrijven

Autoruitcentrale