Adverteren op Bsearch

Bereik de juiste doelgroep!

U hebt het uiteraard ook al gemerkt. Google is voornamelijk een B2C-zoekmachine. Wie in de B2B-markt zit, wordt te gemakkelijk van de eerste pagina's geblazen door content van en voor particulieren.

Daarom ontwikkelden wij Bsearch.  Een zoekmotor waarin u alle Belgische bedrijven vindt. En ook alleen hen.

We rangschikken hen op relevantie voor uw vragen, en gebruiken daarvoor onze eigen algoritmes en technologie.  Precies zoals Immoweb, Booking.com en Jobat het doen voor hun specifieke doelgroepen.

Drie unieke voordelen
:

  1. Meer nieuwe klanten op Bsearch – Onze zoekmotor trekt tienduizenden professionele bezoeker per dag. Dat lijkt weinig tegenover de miljoenen op Google. Maar al onze bezoekers zijn professionals, die op zoek zijn naar professionals. Het publiek waar u dus op mikt.

  2. Meer nieuwe klanten op Google en Bing – We zijn geen uilen: uiteraard zorgen we ervoor dat onze informatie zélf bijzonder hoog scoort in de klassieke zoekmachines. Uw bedrijf duikt daar ook nog eens extra hoog op. (Elke dag komen onze pagina's meer dan 50.000 keer op de eerste resultatenpagina van Google en Bing terecht).

  3. Perfecte analyses om bij te sturen – We tracken bezoekers en hun herkomst tot in de kleinste details. Zo weten we snel welke pagina's en advertenties het goed doen, en waar we moeten bijsturen. Uw ROI gaat pijlsnel de hoogte in. En uw omzet ook.

Meteen van start? Of graag wat meer info? Neem dan meteen contact op

Nood aan Full Option Search Marketing?

Alle info vindt u op www.beboost.be