Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0424.564.446
  • checked Omzet: Ä10.000.000 - Ä25.000.000
  • checked Personeel: 20-49
  • checked Oprichtdatum: 18-03-1983
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

Containerservice Gielen GENK
Containerservice Gielen GENK
Containerservice Gielen GENK

Verhuur en vervoer van afvalcontainers - Recyclage


Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur. Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

De jarenlange ervaring, de specifieke know how en het uitgebreide wagen- en machinepark garanderen een efficiŽnte aanpak van elke afvalprobleem. Of het nu gaat om bedrijfsafval, particuliere bouw en sloopwerken, veegvuil, glas of ander specifiek afval. Gielen NV levert voor elke situatie een aangepaste container, die met elke gewenste frequentie geledigd wordt.

Hiervoor worden de modernste vrachtwagens ingezet, uitgerust met afzetsystemen enzÖ De gekwalificeerde chauffeurs staan permanent in contact met de dispatcher en gaan bijgevolg snel,flexibel en doeltreffend te werk. Wij recycleren ook afvalstoffen zoals papier, karton, hout, kunststoffen, bouwpuin. Ook voor inzameling van groenafval, textiel, roofing, metaal, elektroschroot, banden,Ö kan u bij ons terecht.

Wij hebben een stortplaats categorie 3. voor porselein, ytong, grond en stenen. Voor een goed afvalbeheer en containerverhuur, bent u bij Containerservice Gielen aan het juiste adres. Raadpleeg onze website of contacteer ons voor meer informatie, wij helpen u graag verder. Voor elk afvalprobleem, hebben wij de oplossing op maat.

Enkele jaren geleden namen wij een ultramoderne sorteerinstallatie in gebruik die bedrijfsafval sorteert in diverse recycleerbare fracties, zoals papier en karton, kunststoffen, metaal, puin etc. Wij plaatsen containers vanaf 240l tot en met 40m3 en ledigen deze volgens afspraak maar u kan ook zelf uw afval aanvoeren. Wij zijn elke werkdag open van 7u tot 17u30.

Gerelateerde bedrijven:

Contacteer  Containerservice Gielen

Containerservice Gielen  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Algemeen directeur + Marketing en Sales Dhr. Philip Gielen (NL)
Bestuurder + Hoofd administ. en personeelszaken Mevr. Sabine Gielen (NL)
Site verantwoordelijke recyclage Dhr. Hans De Bruycker (NL)
Veiligheid - Preventie + Site verantw. Transport Dhr. Tom Coenegrachts (NL)