Algemene Informatie

 • checked Ondernemingsnr: BE0445.915.928
 • checked Omzet: €10.000.000 - €25.000.000
 • checked Personeel: 20-49
 • checked Oprichtdatum: 11-12-1991
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke
vandaele machinery-oostrozebeke

De firma Vandaele Machinery is een vaste waarde voor verkoop, herstel en onderhoud van grondverzetmachines en stroomaggregaten.

Vandaag is JCB, met een gamma van meer dan 300 machines en één van de meest innoverende en snelgroeiende merken in grondverzetmachines, de hoofdactiviteit van Vandaele Machinery. Met verreikers, graafmachines, walsen, wielladers en diverse andere machines is JCB erin geslaagd om op heel korte termijn hun stempel op de wereld van machines te drukken. Als grootste JCB dealer van de Benelux, is het een continue uitdaging deze titel waardig te blijven.

Een andere topper bij Vandaele Machinery is HIMOINSA, toonaangevend fabrikant van één van de meest diverse gamma's professionele stroomaggregaten. Sedert de start in 1993 vonden reeds duizenden units hun weg naar het cliënteel, van stukadoor tot baggeraar, van landbouwer tot wegeniswerker.

Ons gamma wordt eveneens aangevuld met een paar nevenproducten zoals de Driller, een kernboormachine voor beton. Veegmachines van SMB vullen ook prima aan, net zoals de compacte Avant knikladers die hun weg vinden bij de tuinaanleg of lichte landbouw.

Wij zoeken steeds naar totaaloplossingen voor onze klanten wat zich vertaalt in onze missie: Wij willen een bedrijf zijn dat door de vertegenwoordiging van topproducten een betrouwbare totaalservice naar de klant levert.

In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB.

JCB is één van de vier grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Ze hebben meer dan 10.000 mensen over 4 continenten in dienst en ze verkopen hun producten in 150 landen via 2.000 dealerlocaties.

In hun 67-jarige geschiedenis hebben ze altijd veel geïnvesteerd in research en ontwikkeling, zodat JCB door innovatie altijd voorop staat.
Tegenwoordig heeft JCB hoogwaardige technische faciliteiten over de hele wereld, hebben ze een productaanbod van meer dan 300 machines en staan ze bekend voor hun ongeëvenaarde klantenservice.

Vandaele Machinery is dan ook een trotse dealer van het merk JCB!

Tags

 • Groothandel in machines
 • Groothandel in machines voor de bouwnijverheid
 • Groothandel in stroomaggregraten
 • Groothandel in tractoren
 • Groothandel in werktuigen
 • Productie van machines voor de land- en bosbouw
 • Verhuur van materiaal voor aannemers

Vandaele Machinery Socials

Contacteer  Vandaele Machinery

Combell Group 0118322 Flexmail