Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0472.162.445
  • checked Omzet: €500.000 - €999.999
  • checked Personeel: 6-9
  • checked Oprichtdatum: 15-06-2000
cleanit-wommelgem

Cleanit Schoonmaak

Cleanit biedt u de keuze tussen volgende schoonmaakdiensten

Schoonmaak door onze mobiele ploeg:

Deze schoonmaakploeg poetst uw kantoren tijdens kantooruren, één of meerdere keren per week. Dit systeem is geschikt voor oppervlaktes van 15 m tot 1500 m.

Schoonmaak door onze dagploeg:

Wij voorzien één of meerdere medewerkers voor telkens een volledige dag (1 tot 5 keer per week) voor oppervlaktes vanaf 1500 m.

Schoonmaak na kantooruren:

Onze avondploeg zorgt voor schoonmaak buiten kantooruren (ook tijdens het weekend) voor oppervlaktes van 15 m tot 15000 m.

Verder kan u ook op Cleanit beroep doen voor:

Gewaarborgde kwaliteit

Voor welk systeem u ook kiest, wij zorgen er voor dat elke poetsbeurt telkens door één en dezelfde medewerker uitgevoerd wordt. Bij verlof of ziekte staat een vaste vervanger paraat zodat de continuteit en het vertrouwen gewaarborgd blijven.

Door een strenge selectieprocedure en door het toekennen van prestatiegebonden bonussen zijn onze werknemers de spil van ons succes. Het verlooppercentage van onze werknemers is bijna nihil. Door hun motivatie en doorgedreven opleiding garanderen wij na elke poetsbeurt een perfect resultaat.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, onze prijs / kwaliteitverhouding is onovertrefbaar. Dit kunnen wij staven aan de hand van vele referenties.

Contacteer  CLEANIT

CLEANIT  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
General Manager Dhr. Thomas Allard (NL)