• icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

NETCONNECT PULDERBOS

NetConnect

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo"s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht. Glasvezel is onze specialisatie. Onze contractors begeleiden u bij de verhuizing en helpen u met alle aanpassingen. Ze houden de databases bij en zorgen ook voor de effectieve koppeling van alle kabels. Elk netwerk dat wij installeren wordt afzonderlijk getest en gecertificeerd.

Onze sector verandert heel snel, en wij gaan daarin mee. Dat maakt van ons een betrouwbare partner. Netconnect is immers op de hoogte van alle recente technieken en speelt ook in op toekomstige evoluties. Wij denken steeds met u mee.

Is uw bekabeling een hopeloze warboel? Ook dan biedt Netconnect een oplossing. We ontwarren uw netwerk en stellen alles terug op punt. U kunt bij ons ook terecht voor een doorlichting van uw systeem. We voeren een gedetailleerde studie uit en geven daarna een gefundeerd advies, eventueel met een bijhorend as-built plan.

Meer info >>

NETCONNECT PULDERBOS

Netwerkbekabeling

Een netwerk bekabelen moet via vastgelegde normen en regels gebeuren. Bekabeling vraagt dus een specifieke kennis. Netconnect meet alles nauwkeurig op en kiest voor de beste oplossing in uw specifieke geval. Oudere netwerken ondersteunen het snelle moderne netwerkverkeer niet altijd. Wij anticiperen hierop bij elk installatie en vermijden zo fouten of vertragingen in het netwerk.

Meer info >>

NETCONNECT PULDERBOS

Glasvezel

Glasvezel werkt met lichtsignalen in plaats van elektrische signalen. Dit materiaal laat een veel grotere bandbreedte toe, waardoor de informatieoverdracht een stuk sneller verloopt. Glasvezel heeft echter nog andere voordelen. De informatie kan onder andere een veel langere afstand afleggen. Zelfs al gebeurt de overdracht aan een heel hoge snelheid, toch gebeurt dit met glasvezel zonder ‘overspraak’. Zonder nevenverschijnselen dus, die bij koperen kabels wel kunnen optreden. Ten slotte heeft u met glasvezel ook geen last van storingen (bij tl-lampen of langs stroomkabels en hoogspanning).

Een glasvezelnetwerk aanleggen is niet evident. Enkel met de juiste apparatuur en gespecialiseerde mensen kan dit werk efficiënt worden uitgevoerd. Netconnect balt de nodige techniek, ervaring en opleiding samen in één onderneming.

Meer info >>

NETCONNECT PULDERBOS

Kabelmanagement

Netconnect schept orde in een veelheid aan kabels. We doen dit op twee manieren.

We beginnen bij de serverracks zelf. Alle kabels worden achteraan netjes weggeleid via haken waaraan de kabels verankerd worden. Zo krijgt u een ordentelijke serverruimte en wordt het overzicht over de kabels bewaard. Aanpassingen zijn op deze manier ook veel vlotter te maken.

Netconnect zorgt ook voor een integraal kabelmanagement op de werkvloer. Geen enkele kabel is nog zichtbaar na onze installatie. Alle kabelaansluitingen liggen op korte afstand van de gebruikers, doordat we ze inwerken in de tafels of in speciale aansluitingsdozen.

Meer info >>

NETCONNECT PULDERBOS

Inrichten serverlokalen

Netconnect staat in voor de volledige inrichting van uw serverlokaal. Met kennis van zaken bestuderen we nauwgezet de ruimte en berekenen zo de beste manier om de bekabeling- en serverracks te plaatsen. We bepalen de structuur en indeling van de ruimte, tekenen alles uit en stemmen optimaal af op de ligging van de tegels.

We plaatsen ook uw verhoogde of valse vloeren en brengen alles in gereedheid om uw kabels perfect weg te leiden. Dit gebeurt via kabelgoten onder de vloeren en/of op de dataracks.

Bij dit alles houdt Netconnect steeds rekening met wat de toekomst kan brengen. Uw serverruimte is hierdoor voorzien op groei en evolutie van de apparatuur. Doordat wij met u meedenken maken we uw uitbreiding gemakkelijker en goedkoper.

Meer info >>

NETCONNECT PULDERBOS

Koeling servers

De servers zijn dan wel kleiner geworden, maar geven almaar meer warmte af. Het is van het grootste belang dat uw serverruimte optimaal wordt gekoeld. De servers mogen niet te warm worden, maar ook niet te koud. Dit is dus een precisiewerk... waar Netconnect erg onderlegd in is.

Er zijn verschillende manieren om de koeling te optimaliseren. Er is nog altijd de traditionele optie van een krachtige airco. Dit volstaat echter niet altijd. U kunt daarnaast kiezen voor koudegangen. Dit systeem blaast vooraan koude lucht, terwijl de warmte achteraan de server terug naar buiten gaat. Ofwel kiest u voor hydrokoeling. Deze recente techniek koelt uw serverrack rechtstreeks via inrow cooling naast de serverrack.

Elk project is anders. Wij berekenen dan ook wat de beste optie voor u is en leggen duidelijk uit waarom.

Meer info >>

NETCONNECT PULDERBOS

Building automation

Building Automation maakt uw leven een stuk aangenamer. Alle schakelaars, lichtpunten, stopcontacten... gaan naar één punt en worden van daaruit via een programma gestuurd. U heeft een groter gebruiksgemak, wint aan comfort en bespaart op energie. 

Via de programmeerbare logische controllers  worden alle locatiegegevens zoals temperatuur, vochtigheid, open deuren, etc. ingelezen en gecontroleerd op afwijkende waarden. Het "bewaakt" uw gebouw en "reageert" door het aansturen van bijvoorbeeld de airco en/of het uitsturen van een foutbootschap via sms, e-mail e.d. 

Netconnect installeert uw volledige Building Automation systeem, van de bekabeling tot de programmering toe.

Meer info >>

Activiteiten

  • Elektrische Installatie
  • Handel In Computer Hardware
  • Handel In Computer Randapparatuur
  • Handel In Kabels En Connectoren Voor Computer
  • Installatie Van Bekabeling Van Computernetwerken
  • Opslag Van Gegevens In Computerrecords

Contacteer  Netconnect

Netconnect  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
General Manager Dhr. Kurt Cavens (NL)
Sales Manager Dhr. F.A.A. Van Oeckel (NL)
Financieel Manager Dhr. Eric De Jong (NL)
Marketing Manager Dhr. Tim De Sabrie (NL)
site manager Dhr. Tom Op De Weerdt (NL)