Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0467.276.516
  • checked Omzet: Ä5.000.000 - Ä10.000.000
  • checked Personeel: 50-99
  • checked Oprichtdatum: 08-11-1999
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

Vanheede Environment Group

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is een geÔntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologieŽn. Onze groep telt een aantal verticaal en horizontaal geÔntegreerde bedrijven die elkaar onderling aanvullen en ondersteunen voor een kwalitatieve en duurzame dienstverlening. 

Elk van deze bedrijven streeft naar een zo hoog mogelijke valorisatie van elke afvalstroom en toetst dit telkens aan ons ĎClosing the Closest Loopí-principe.

Eigen verwerkingssites (verticale integratie)
VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP beschikt over een aantal eigen verwerkingssites. Dit betekent dat we niet alleen afval inzamelen, maar dat de meeste afvalstoffen ook in eigen centra gesorteerd en verwerkt worden.

Alle afvalstromen (horizontale integratie)
VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP zamelt een brede waaier van afvalstromen in, zowel gevaarlijke en niet-gevaarlijke als recyleerbare en niet-recycleerbare.  Uitzonderingen zijn heel specifieke springstoffen en hoog radioactief afval.

Werkingsgebied
Het geografische werkingsgebied van VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP strekt zich uit over heel BelgiŽ, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Innovatieve milieutechnieken
VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP staat voor een groep van bedrijven en activiteiten die een oplossing kan bieden voor elke uitdaging in de afvalwereld. Dit gaat van rechtstreekse afvalvraagstukken tot innovatieve milieutechnieken.

Via een intern studiebureau verlenen we advies aan derden en worden we ingeschakeld als projectcoŲrdinator in binnen- en buitenland.

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is uitgegroeid tot een volledig geÔntegreerd milieubedrijf met  vier hoofdpijlers: Logistics, Services, Raw Materials en Renewable Energy.

Activiteiten

  • Afvalmanagement
  • Innovatieve MilieutechnologieŽn

Contacteer  Vanheede Environment Group

Vanheede Environment Group  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Commercieel Manager Mevr. Carolien Vanheede (NL)
Marketing Manager Dhr. Dieter Verhaeghe (NL)
ICT-Manager Dhr. Olivier Knockaert (NL)