Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0467.276.516
  • checked Omzet: €5.000.000 - €10.000.000
  • checked Personeel: 50-99
  • checked Oprichtdatum: 08-11-1999
Vanheede Environment Group

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is een ge´ntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologie├źn. Onze groep telt een aantal verticaal en horizontaal ge´ntegreerde bedrijven die elkaar onderling aanvullen en ondersteunen voor een kwalitatieve en duurzame dienstverlening. 

Elk van deze bedrijven streeft naar een zo hoog mogelijke valorisatie van elke afvalstroom en toetst dit telkens aan ons ÔÇśClosing the Closest Loop┬┤-principe.

Eigen verwerkingssites (verticale integratie)
VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP beschikt over een aantal eigen verwerkingssites. Dit betekent dat we niet alleen afval inzamelen, maar dat de meeste afvalstoffen ook in eigen centra gesorteerd en verwerkt worden.

Alle afvalstromen (horizontale integratie)
VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP zamelt een brede waaier van afvalstromen in, zowel gevaarlijke en niet-gevaarlijke als recyleerbare en niet-recycleerbare.  Uitzonderingen zijn heel specifieke springstoffen en hoog radioactief afval.

Werkingsgebied
Het geografische werkingsgebied van VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP strekt zich uit over heel Belgi├ź, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Innovatieve milieutechnieken
VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP staat voor een groep van bedrijven en activiteiten die een oplossing kan bieden voor elke uitdaging in de afvalwereld. Dit gaat van rechtstreekse afvalvraagstukken tot innovatieve milieutechnieken.

Via een intern studiebureau verlenen we advies aan derden en worden we ingeschakeld als projectco├Ârdinator in binnen- en buitenland.

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is uitgegroeid tot een volledig ge´ntegreerd milieubedrijf met  vier hoofdpijlers: Logistics, Services, Raw Materials en Renewable Energy.

Activiteiten

  • Afvalmanagement
  • Innovatieve milieutechnologie├źn

Contacteer  Vanheede Environment Group

Vanheede Environment Group  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Commercieel Manager Mevr. Carolien Vanheede (NL)
Marketing Manager Dhr. Dieter Verhaeghe (NL)
ICT-Manager Dhr. Olivier Knockaert (NL)