Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0867.611.055
  • checked Omzet: Ä500.000 - Ä999.999
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 28-09-2004
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

new neon-pittem
new neon-pittem
new neon-pittem
new neon-pittem
new neon-pittem
new neon-pittem
new neon-pittem
new neon-pittem
new neon-pittem

New Neon werd in 1996 opgericht. Een betrekkelijk jong bedrijf, toch met ruime vakkennis. De oprichters hebben immers een generaties-lange ervaring binnen de wereld van de lichtreclame.

Lichtkasten, neonverlichting, lichtkranten, reliŽfletters, zuilen, klok- en temperatuurdisplays, banners, LED-toepassingen
New Neon levert u het allerbeste Belgische vakmanschap tegen de scherpste prijzen. Bij een eerste contact worden uw wensen genoteerd en eventueel reeds enkele ideeŽn naar voor gebracht.  In onze ontwerpstudio wordt dan een voorstel uitgewerkt in een duidelijke tekening en technisch plan. Hieraan gekoppeld wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt. Tot hiertoe is alles nog geheel vrijblijvend. Indien u met de offerte akkoord gaat, wordt de plaatsingsdatum afgesproken.

Onderhoud van eigen en bestaande lichtreclames.
Het klinkt nogal logisch dat wij ook het eventuele onderhoud doen van de lichtreclames die wij u leveren. Wat minder courant is, is dat wij ook het onderhoud doen van uw bestaande lichtreclame. Hiervoor werken wij per interventie. U betaalt dus alleen als er een onderhoud of herstelling moet gebeuren.

Als geregistreerd neon-installateur kunnen wij uiteraard ook al uw neon-verlichting onderhouden. Snelle interventie en zeer concurrentiŽle tarieven.

Administratief advies.
Het plaatsen van een lichtreclame is, afhankelijk van uw ligging en omstandigheden, aan een aantal administratieve regels onderworpen.
Dank zij onze jarenlange ervaring en kennis van de juiste instanties, kunnen wij u steeds het juiste advies geven bij het afhandelen van deze formaliteiten.

Contacteer  New Neon

New Neon  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
General Manager Dhr. Lode Vlonk (NL)
Sales Manager Mevr. A. Vandevelde (NL)
Financieel Manager Mevr. Annemie Vandevelde (NL)
Marketing Dhr. L. Vlonk (NL)