Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0811.947.309
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 28-05-2009
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven
lemmens marc-zonhoven

Lemmens Marc bvba heeft meer dan twintig jaar ervaring in plaatsing en vervaardiging van ramen en deuren in PVC, aluminium en hout.

U kan bij ons ook terecht voor poorten, veranda""s, rolluiken, zonnewering, kortom een uitgebreid aanbod aan diensten voor uw renovatiewerken of nieuwbouw.

PVC ramen van Marc Lemmens uit Zonhoven

De zoektocht naar de best passende ramen voor uw woning of gebouw is dikwijls een zaak van twijfelen en afwegen. Maar deze momenten zijn volledig verleden tijd als u kiest voor de PVC ramen van Marc Lemmens uit Zonhoven. De persoonlijke service van ons jong en dynamisch bedrijf is direct merkbaar met de gratis offerte die wij aanbieden.

Aluminium ramen geven uw woning zonder twijfel een sterke meerwaarde

Net als bij de PVC ramen werkt Marc Lemmens uit Zonhoven voor aluminium ramen o.a. samen met producent Schüco. Met zijn meer dan twintig jaren aan ervaring in de branche weet ons jonge bedrijf dus waar de kwaliteit zit. Daarom bieden wij ook zelf veel kwaliteit aan onze klanten.

Alle soorten PVC deuren in de meest uiteenlopende stijlen

Laat uw woning er helemaal uitspringen met de PVC deuren van Marc Lemmens. In de grote omgeving rond Hasselt zijn deze deuren gekend voor hun stijl en degelijkheid. Naast de hoge kwaliteit verloopt ook het plaatsen van de PVC deuren van een leien dakje dankzij dit dynamische bedrijf uit Zonhoven.

Aluminium deuren.

Bezorg uw woning een kwaliteitsinjectie door middel van de aluminium deuren van Marc Lemmens. In de ruime omgeving rond Zonhoven zijn onze deuren van producent Schüco gekend voor hun stijlvol uitzicht en duurzaamheid. Wij bieden u een stevige kwaliteit van het materiaal maar daarnaast is het plaatsen van de aluminium deuren een specialiteit die wij al jaren tot in de details uitvoeren.

Laat een veranda plaatsen

Veel gezinnen zien een veranda aan het huis als een laatste stap naar de totale afwerking van de woning. Het is een droom die in vervulling kan gaan vooral als u de veranda laat plaatsen met de vakkundige visie van Marc Lemmens uit Hasselt.

Alles op maat en geïndividualiseerd op uw budget. Geniet van een vrijblijvende offerte.

Tags

  • Deuren specialist
  • Pergola´s specialist
  • Ramen specialist
  • Specialisatie ramen en deuren
  • Verandas specialist
  • Verandas

Contacteer  Lemmens Marc

Combell Group 8947554 Flexmail