Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0861.513.022
  • checked Omzet: 5.000.000 - 10.000.000
  • checked Personeel: 20-49
  • checked Oprichtdatum: 24-10-2003
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

ursus-eeklo
ursus-eeklo
ursus-eeklo
ursus-eeklo
ursus-eeklo
ursus-eeklo

Onze Missie

Ursus legt zich volledig toe op het ontwerpen en het vervaardigen van aluminium bouwmaterialen op maat voor het uitbekleden van gevelopeningen (ramen, deuren, poorten) en voor het aankleden van volledige gevels. Als gespecialiseerde partner van de bouwprofessional biedt Ursus niet enkel maatwerk in aluminium, maar zorgt tevens voor innovatieve producten en toepassingen. Alle voorgestelde oplossingen vormen een perfecte combinatie tussen esthetiek en functionaliteit..

Onze Focus

Ursus werkt uitsluitend voor de bouwprofessional, voor ramen- en deurenconstructeurs, voor (civiele) aannemers, architecten en studiebureaus. Naast het respecteren van correcte leveringstermijnen en een vlekkeloze uitvoering denkt Ursus pro-actief mee met de klant bij het oplossen van vaak complexe (bouw)technische problemen. Het aanbod is zeer ruim en gaat van eenvoudig afwerkingsplaatwerk tot de productie van volledige gevelsystemen.

Contacteer  Ursus

Ursus  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
General Manager Dhr. Jan De Paepe (NL)
Marketing Manager Dhr. Emmanuel Claus (NL)