Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0891.334.879
  • checked Omzet: €2.500.000 - €5.000.000
  • checked Personeel: 20-49
  • checked Oprichtdatum: 20-07-2007
Easy Systems HERENTALS
Easy Systems HERENTALS

Slimme producten aan een scherpe prijs

Easy Systems is fabrikant van modulaire transportbanden, rollenbanen (aangedreven en niet-aangedreven) en kettingsystemen. Easy Systems is tevens verdeler van: Easy Conveyors, Reveyron, Westdeutscher Metallhandel, Denipro en Rollex.

Easy Systems heeft een stevige ervaring in alle soorten transportsystemen. Onze doelstelling is u het beste materiaal en een optimale service te kunnen bieden in uw productie-eenheid.

Ons productengamma bevat : aluminiumprofielconstructies en -connectoren, transportbanden en -riemen, rollen en rollenbanen, schakelbanden, kettingsystemen, spiraalconveyors en bochtbanden.

Om u nog beter van dienst te zijn, is Easy Systems verhuisd naar een nieuw bedrijfspand :

Klaus-Michael Kuehnelaan 3
2440 Geel   
Tel. : 014 72 93 84
Fax : 014 72 93 85

Schakelkettingsystemen
Moet u verpakte of onverpakte producten horizontaal of verticaal transporteren? Dan zijn schakeltransportsystemen de beste oplossing.

Deze systemen zijn opgebouwd uit kunststofschakels die onafhankelijk van elkaar bewegen waardoor zowel horizontale als verticale transportsystemen als spiraalconveyors mogelijk zijn. Dit betekent dat, afhankelijk van uw lay-out, het gewenste systeem naar breedte, bochten, hellingen, .. kan samengesteld worden.

Standaard zijn onze systemen leverbaar in roestvrij staal (RVS) en aluminium. Deze worden dan geintegreerd in de voeding- en verpakkingsindustrie, farmaceutische en cosmetische bedrijven, automobielsector (toeleveranciers), .

Rollenbanen
Rollenbanen zijn een efficiŽnt en bewezen transportsysteem voor automatisering en machinebouw en zijn zowel leverbaar in (roestvrij) staal als aluminium.

Het flexibele aluminiumsysteem is opgebouwd uit profielen met een uniek ontwerp waardoor ze de rollenbaan een grote flexibiliteit en een elegante uitstraling geven.

De profielen van de rollenbaan zijn voorzien van een T-sleuf op de binnenkant, de buitenkant en de onderkant, wat het gemakkelijker maakt om op de rollenbaan randapparatuur te monteren zoals fotocellen, zijgeleiding en ondersteuning.

De stalen rollenbanen, evenals de overzetters, zijn meer geschikt voor zwaardere belastingen en ideaal voor het transport van pallets.

Easy Systems levert zowel rollen, rollenbanen als complete installaties.

Tags

  • Interne Transportsystemen
  • Productflow Organiseren
  • Transportbanden
  • Aluminium Profielsystemen
  • Logistieke Oplossingen

Contacteer  Easy Systems

Combell Group 8771973 Flexmail