Algemene Informatie

 • checked Ondernemingsnr: BE0406.729.314
 • checked Omzet: €10.000.000 - €25.000.000
 • checked Personeel: 20-49
 • checked Oprichtdatum: 01-08-1969
VANGAEVER DENTERGEM
vangaever
vangaever
vangaever
vangaever
vangaever
vangaever

Vangaever nv: uw betrouwbare partner voor kwalitatief materieel
Al 35 jaar is Vangaever nv officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Daarnaast bieden wij u een gamma aanbouwdelen aan, voor alle merken compacte machines, van standaard tot specifiek ontwerp en productie in ons eigen atelier.

Bobcat, onderdeel van de Doosan Groep is dé wereldleider in compact materieel: compacte laders, graafmachines, verreikers en rupsladers.

De Bobcat schrankladers, de eerste en nog steeds de beste! Gebouwd met het oog op duurzaamheid biedt de huidige generatie optimaal comfort en gebruiksgemak voor een productieve werkdag met machinebreedtes van 91cm tot 2 meter.

Bobcat viert vijfentwintig jaar compacte graafmachines met een up-to-date E-serie. Of u nu de micrograafmachine van minder dan 1 ton of de grootste machine uit de serie (8 ton) nodig hebt, u zal het plezier ervaren van soepel vermogen en betrouwbaarheid.

Bobcat verreikers bieden hoge prestaties bij maximale reikwijdte, voor veilig en makkelijk uitvoeren van elk werk. Hun hefbereik gaat van 5 tot 17 meter.

De Polaris alle-terrein voertuigen vormen een perfecte aanvulling op het Bobcat gamma. De functionele Ranger's kunnen worden ingezet als compacte transporter of worden uitgerust met aanbouwdelen.

Aanbouwdelen: Dankzij onze klantenportefeuille in diverse sectoren zijn we de ideale partner voor alle soorten aanbouwdelen: standaard, op maat gemaakt of naar uw wensen gebouwd. Dit geldt zowel voor het hele Bobcat productengamma als voor alle andere merken. Méér dan 60 aanbouwdelen zijn beschikbaar rechtstreeks van producent naar gebruiker.

Vestigingen: We beschikken over drie vestigingen in België, (Markegem, Lummen en Sint-Pieters-Leeuw) waar competente teams steeds tot uw dienst staan. Op deze manier ondersteunen we u niet enkel voor, maar ook tijdens en na uw aankoop.

Snelle service: Als er problemen zijn, is het belangrijk om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Wij helpen u hierbij, dankzij onze ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken. . Indien nodig kan een van onze servicewagens ook op locatie onderhoud en herstellingen uitvoeren.

Ervaring: 35 jaar ervaring en een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel: een geslaagde combinatie! Vangaever nv werkt enkel samen met de betrouwbaarste merken. Zo geniet u als klant het langst van uw investering.

Tags

 • Bouwnijverheid
 • Gereedschapswerktuigen
 • Heftrucks
 • Hoogwerkers
 • Installatie Van Verwarming
 • Productie Van Machineonderdelen Op Maat
 • Verhuur Van Materiaal Voor Aannemers

Contacteer  VANGAEVER

Combell Group 0050607 Flexmail