Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0474.012.571
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 29-01-2001
BOWI PUMPS & LEVELS BRECHT

MUNSCH

Als U agressieve of abrasieve vloeistoffen moet verpompen heeft MUNSCH voor U een gepaste oplossing: hun kunststofpompen zijn robuust, betrouwbaar en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

BOWI PUMPS & LEVELS BRECHT

STEIMEL

Sedert meer dan 100 jaar is STEIMEL een begrip in de wereld van tandwielpompen en lobbenpompen. Met een uitgebreid gamma kan een brede waaier van toepassingen worden afgedekt. De pompen worden ingezet in de algemene machinebouw, smeerinstallaties, werktuigmachines, papiermachines, filtertechniek en nog veel meer.

BOWI PUMPS & LEVELS BRECHT

TACMINA

TACMINA produceert sedert vele jaren hoogkwalitatieve doseerpompen voor een uitgebreide klantenkring. De producten worden wereldwijd ingezet in de chemische- en farmaceutische nijverheid, voedingsprocessen, energie- en milieutoepassingen.
Overal daar waar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid een opperste vereiste zijn.

BOWI PUMPS & LEVELS BRECHT

FELUWA

Voor het verpompen van zwaarbeladen, moeilijke vloeistoffen heeft FELUWA hermetisch dichte, lekvrije, oscillerende verdringerpompen ontwikkeld, de zogenoemde piston-membraan-slangenpompen. Zelfs na meer dan 50 jaar worden nog steeds nieuwe uitdagingen tot een goed einde gebracht.

BOWI PUMPS & LEVELS BRECHT

JOLA

Niveauregelapparatuur voor alle soorten vloeistoffen, vlotterschakelaars, dompelsondes, magnetische schakelaars en staafelektroden. Overvulbeveiliging en lekdetectie met VLAREM-II goedkeuring. Het maakt deel uit van het JOLA productenpallet.

BOWI PUMPS & LEVELS BRECHT

PHÖNIX MESSTECHNIK

Meet- en regelapparatuur voor niveau is de specialiteit van de Duitse fabrikant PHÖNIX MESSTECHNIK. Vlotterschakelaars, magnetische peiltoestellen, opto-electronische apparaten, magnetostrictieve niveaumeting of ultrasoondetectie voor de procesnijverheid.

Tags

  • Industriele Pompen
  • Lekdetectie
  • Niveaucontrole

Contacteer  BOWI PUMPS & LEVELS

Combell Group 4752160 Flexmail