Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0433.349.577
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: n.a.
gd verpakkingen-mechelen
gd verpakkingen-mechelen
gd verpakkingen-mechelen
gd verpakkingen-mechelen
gd verpakkingen-mechelen

Broodzakken, de ideale reclamedrager

Broodzakken kunnen de ideale manier van reclame zijn om een boodschap over te brengen naar een groot publiek. Aangezien een broodzak visueel enkele dagen in huis blijft zal de reclameboodschap  veel meer impact hebben dan bij een traditionele advertentie, de kostprijs van een dergelijke advertentie is ook beduidend hoger.

Bedrukte broodzakken kunnen gebruikt worden als reclamecampagne voor een jeugdbeweging, sportvereniging, evenement, een opendeurdag voor scholen of bedrijven en zelfs een aankondiging van  het gemeentebestuur.

De verschillende broodzakken campagnes die wij aanbieden:

Campagne 10.000
Voor een heel plaatselijke reclame of een informatie campagne is een oplage van 10 000 broodzakken soms al voldoende. Dit zijn 10 kartons van 1000 zakken. De zakken worden dan verdeeld bij 10 verschillende bakkers.
Voor meer info klik hier.

Campagne 20.000
Voor regionale reclame of informatie campagne zijn 20 000 broodzakken nodig om het doel te bereiken. Dit zijn 20 kartons van 1000 zakken. Deze worden verdeeld bij 20 bakkers.
Voor meer info klik hier.

Campagne 50.000
Voor een grotere campagne in een bepaalde regio zijn er 50 000 broodzakken nodig om een groter gebied te bereiken. Dit zijn 50 kartons van 1000 broodzakken die bij 50 verschillende bakkers worden verdeeld. 
Voor meer info klik hier.

Campagne 100.000
Voor nationale reclame of een grote informatie campagne zijn er 100 000 broodzakken nodig om een groot gebied te bereiken. Dit zijn 100 kartons van 1000 broodzakken die verdeeld worden bij 100 bakkers.
Voor meer info klik hier.

Naast deze standaard campagnes is het natuurlijk ook mogelijk om een campagne op uw maat te creŽeren. Wilt u een ander aantal broodzakken laten bedrukken, neem dan zeker contact met ons op, wij maken een offerte op uw maat.

Bekijk ook de fiche van GD Verpakkingen

Tags

  • Reclame Op Broodzakken
  • Bedrukte Broodzakken
  • Broodzakken Met Reclame
  • Gepersonaliseerde Broodzakken
  • Bedrukking Broodzakken

Contacteer  Broodzakken Met Reclame

Broodzakken Met Reclame  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Zaakvoerder Dhr. Danny Geerinck (NL)
Commercieel medewerkster Mevr. Greet Naegels (NL)
Commercieel medewerker Dhr. Marc Van Thuyne (NL)

Combell Group 9243127 Flexmail