Algemene Informatie

 • checked Ondernemingsnr: BE0416.598.370
 • checked Omzet: €10.000.000 - €25.000.000
 • checked Personeel: 20-49
 • checked Oprichtdatum: 20-12-1976
 • icon-cross Update uw gegevens
 • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

MULTIPROX AALST

Industriële automatisering

Multiprox is de Belgische dochter van de Duitse multinational TURCK, één van de leidende aanbieders in de wereld van de industriële automatisering. Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox uitgegroeid tot een aanbieder van totale automatiseringsoplossingen voor de Factory en Process industrie.

Deze oplossingen zijn gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, drives, HMI, displaysystemen, interfacecomponenten, inspectiecamera’s, RFID en een zeer uitgebreid gamma van sensoren (onze corps business) en encoders.

Onze klantenkring bestaat uit alle firma’s die kleine of grote automatiseringsprojecten realiseren : van de elektricien op de hoek van de straat tot machinebouwers of automobielfabrieken.

Onze absolute sterkte : vanuit ons breed gamma van automatiseringscomponenten en onze jarenlange ervaring, oplossingsgericht en innovatief meedenken met de klant.

Meer info: klik hier

MULTIPROX AALST

Fieldbus

Het veldbusprogramma van Turck-Multiprox omvat een volledig productgamma voor alle gangbare industriële veldbussystemen inclusief toepassingen in het explosieveilige bereik. Er zijn zowel compacte en modulaire I/O-stations in IP67 voor de installatie direct in het veld beschikbaar, als IP20-systemen voor montage in schakelkasten, waarbij de gebruiker tussen PROFIBUS‐DP, PROFIBUS-PA, FOUNDATION™ Fieldbus, DeviceNet™, CANopen, AS-interface, INTERBUS of Ethernet‐gebaseerde veldbussystemen PROFINET, EtherNet/IP™ ,  Modbus TCP en EtherCAT kan kiezen.

Meer info: klik hier

MULTIPROX AALST

Visiesensor

Met meer dan 35 jaar ervaring is Banner Engineering één van de wereldleiders in de productie van opto-sensoren, visiesensoren, machinebeveiliging, signalisatielichten en zijn wireless I/0-systeem.
De iVu van Banner is een volledig autonome visiesensor die, zonder PC, intuïtief met touchscreen kan worden ingesteld en bediend. Deze sensor combineert de gebruiksvriendelijkheid van een fotocel met de intelligentie van een visiesensor. Deze sensor is ook beschikbaar voor de inspectie van barcodes.

Meer info: klik hier
Bekijk de voorstelling op YouTube

MULTIPROX AALST

Radarsensor

Met meer dan 35 jaar ervaring is Banner Engineering één van de wereldleiders in de productie van opto-sensoren, visiesensoren, machinebeveiliging, signalisatielichten en zijn wireless I/O-systeem.
De R-GAGE van Banner is een radarsensor die zowel bewegende als stilstaande voorwerpen detecteert in een bereik tot 40 m. Aangezien de detectie niet wordt beïnvloed door windstoten, regen of stof is deze een uitstekend alternatief voor ultrasoonsensoren.

Meer info: klik hier
Bekijk de voorstelling op YouTube

MULTIPROX AALST

SMS-relais

Sinds meer dan 40 jaar is het Zwitserse Comat een begrip in de wereld van de tijd- en bewakingsrelais. Het SMS-relais van Comat is een alarmmeldingssysteem via SMS-berichten. Het is beschikbaar met 6 analoge en/of digitale ingangen en 4 digitale uitgangen.

Het relais kan ook remote aangestuurd en geprogrammeerd worden. Het SMS-relais is het ideaal voor toepassingen waar geen automatisering aanwezig is en er toch een controle nodig is. Het is dan ook een voordelig en gebruiksvriendelijk alternatief voor PLC/GSM-configuratie. Voor Android Smartphones is er ook een APP beschikbaar.

Meer info: klik hier

Activiteiten

 • Industriële Automatisering
 • Open Automatiseringssystemen
 • Sensorspecialist
 • Toeleverancier Factory Automation
 • Toeleverancier Process Automation

Contacteer  Turck Multiprox

Turck Multiprox  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Marketing Dhr. H. De Craemer (NL)