Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0420.380.380
  • checked Omzet: 25.000.000 - 100.000.000
  • checked Personeel: 20-49
  • checked Oprichtdatum: 12-05-1980
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

rodanar-snaaskerke

Wij zetten onze schouders onder uw goederen en uw rendement.

Iedereen ziet de lading, maar niemand heeft oog voor de pallet die eronder zit. In deze brochure draaien we de rollen om. Hier schitteren de pallets van Rodanar in de hoofdrol. Zij hebben dan ook heel wat te bieden uw goederen steunen erop.

Het verhaal begint in 1980, wanneer de Groep Verhelst langs het kanaal in Snaaskerke Rodanar opricht. Onze opdracht: pallets maken en verdelen. Dankzij moderne machines voorzien wij diverse sectoren van de meest uiteenlopende pallets. Die veelzijdigheid slaat aan en op korte tijd klimmen we naar de top van de Belgische palletmarkt. Vandaag treft u niet enkel pallets, maar ook diverse kratten van Rodanar in alle industrietakken aan.

Ondertussen telt onze productie negen hoogtechnologische lijnen en tientallen manuele werkposten verspreid over twee sites. Dit, in combinatie met onze uitstekende contacten met zagerijen, resulteert in hoge flexibiliteit en prima service voor onze klanten. 

Ondertussen blijven we nieuwe systemen en productverbeteringen ontwikkelen om ervoor te zorgen dat uw goederen op de meest veilige, doeltreffende en rendabele manier getransporteerd worden. 

Contacteer  Rodanar

Rodanar  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Commercieel Manager Dhr. Luc Grauwet (NL)
Marketing Manager Dhr. Luc Grawlet (NL)