Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0440.965.760
  • checked Omzet: > € 100.000.000
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 23-05-1990
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

robert half-groot-bijgaarden

Robert Half

Geschiedenis van het bedrijf

Robert Half International (NYSE: RHI) werd opgericht in 1948 en is marktleider in gespecialiseerde rekrutering. Robert Half is een erkende en toonaangevende speler op het vlak van professionele rekrutering en consultingdiensten en is het moederbedrijf van Protiviti®, een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in interne audits en risicobeheer.

Wilt u meer weten over Robert Half? Ga dan naar onze bedrijfswebsite en ons Investor Centre, en bekijk ook onze factsheet.

Voor meer specifieke informatie over onze Belgische activiteiden, raadpleeg www.roberthalf.be en www.officeteam.be

Corporate Values

Ons stevige engagement voor het principe "Ethics First" vormt de basis voor onze relatie met werknemers, werkzoekenden, klanten, aandeelhouders en partners.

Eerlijkheid, integriteit en professionaliteit zijn al meer dan 60 jaar de basisprincipes achter al onze activiteiten. Wij verwachten van onze mensen dat ze deze waarden dag in, dag uit hanteren. Integriteit is kenmerkend voor al de mensen die wij rekruteren en blijft centraal staan in de verdere groei van ons bedrijf.

Contacteer  Robert Half

Robert Half  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Marketing Manager Dhr. Fred Hurckmans (NL)