Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0462.686.139
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 10-19
  • checked Oprichtdatum: 26-03-1996
robair-genk
robair-genk
robair-genk
robair-genk
robair-genk

Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van klimaatsystemen, (airconditioning, warmtepomp, ventilatie) heeft Roberto Lecis, (Algemeen Directeur), zich met Rob Air een leidinggevende positie op de Belgische markt verworven. Een team van gemotiveerde professionals op zowel commercieel als technisch gebied ondersteunt hem hierbij en staat u terzijde met advies bij het selecteren van een klimaatsysteem op maat. Mensen met passie voor hun vak. Mensen die u helpen het perfecte gevoel in uw eigen omgeving te creŰren.

Rob Air heeft voor iedere klimatologische uitdaging een passende oplossing. Van het installeren van een eenvoudige airco tot het aanleggen van een volledig ge´ntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Computergestuurd vanuit het hoofdkantoor en voorzien van het meest recente technische vernuft, dit geheel wordt ondersteund door een landelijk opererende servicedienst die zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaarstaat. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor totaalprojecten waarbij wij het installeren van een klimaatsysteem combineren met elektriciteitwerken, verlichting en sanitair.

Uw wensen op het gebied van klimaatbeheersing zijn ons uitgangspunt. Persoonlijk contact is dan ook essentieel in de samenwerking, zodat wij begrijpen wat voor u van belang is, en onze systemen daarop kunnen afstemmen.

Na een eerste contact per telefoon of email maken wij een afspraak voor een situatie analyse. Wij brengen uw wensen in kaart en bieden u een op maat gemaakte offerte aan. Na eventuele aanpassingen gaat onze eigen ontwerpstudio voor u aan de slag. Tussentijds hebben wij regelmatig contact zodat geen detail ons kan ontgaan. Kortom, een werkwijze die hoogstaande kwaliteit op technisch en esthetisch vlak garandeert.

Een door Rob Air geleverd klimaatsysteem is het resultaat van een zorgvuldig selectieproces. Wij werken voor klanten die kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan. Naast direct contact met winkels, sportcentra en particulieren, werken wij ook samen met architecten en ontwerpstudio's aan meer gecompliceerde projecten.

Tags

  • Klimaatbeheersing
  • Installatie Van Koelkamers
  • Groothandel In Airconditioningmateriaal

Contacteer  ROBAIR

Combell Group 0289784 Flexmail