• icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

Purena WIEZE

Purena. Clean as it ever was.
Purena biedt u geÔntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiŽne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.  Met meer dan 20 jaar ervaring en de know-how van letterlijk duizenden gebouwen die we onder handen hebben genomen, zijn we beter geplaatst dan wie ook om u te adviseren en metterdaad oplossingen te bieden voor alles wat met Cleaning, Pest Control en Woningzorg te maken heeft.

Meer info over Purena

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Purena WIEZE

Pest-control (ongediertebestrijding)
Het minste probleem met insecten, knaagdieren of ongedierte kan u snel hťťl duur komen te staan. We zijn ons bewust van de ernst van elk afzonderlijk probleem en komen snel ter plaatse om efficiŽnte oplossingen voor te stellen.

Meer info over Pest-control

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Purena WIEZE

Dampkapreiniging
Op vele plaatsen zijn Ė industriŽle Ė dampkappen bijna ongemerkt een gevaarlijke broeihaard. Vaak worden alleen de uitwendige elementen grondig gereinigd. Afvoerschachten, afzuigturbines en brandklep worden over het hoofd gezien. De risicoís hiervan zijn aanzienlijk: blokkeringen, pannes, hygiŽnische problemen, ernstig brandgevaar, Ö  Purena reinigt, spoort lekken of defecten vroegtijdig op en rekent in ťťn keer af met alle risicoís.  Attest brandveiligheid: Bij elke reiniging bezorgen wij U het vereiste  attest brandveiligheid nodig voor uw aansprakelijkheid t.o.v. de brandpolis. Ook laten wij uw keuken netjes en verzorgd achter.

Meer info over dampkapreiniging

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Purena WIEZE

Reinigen en ontsmetten van vriescellen & koelunits
Vries- en koelcellen vormen een hoofdstuk op zich. Zelfs technisch perfect werkende koelunits kunnen voor bacteriŽle besmetting zorgen. Purena rekent uiterst grondig af met die besmettingsrisicoís, zelfs zonder dat een volledige ontruiming van uw koelruimtes nodig is.  Eigen onderzoek wees uit dat een gelijkaardige installatie, na ťťn jaar werking 2,5 kiemen/cm≤ bevatte.  Na een Purena behandeling was het kiemgetal 0, na zes weken amper 175 per cm≤

Meer info over reinigen en ontsmetten van vriescellen en koelunits

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Purena WIEZE

Graffiti verwijderen
Graffiti is als een blijvend, opvallend en lelijk litteken op uw gebouwen. Purena rekent snel een en efficiŽnt af met elk graffiti-stigma. Onze gepatenteerde techniek op basis van sodiumcarbonaat zorgt bovendien voor een verwijdering van alle verontreiniging op een duurzame en milieuvriendelijke manier, en zonder het oppervlak ook maar in het minst te beschadigen.

Meer info over graffit verwijderen

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Purena WIEZE

Deep-Cleaning sanitair
Om een sanitaire installatie schoon en kiemvrij te houden, is deep cleaning van levensbelang. Preventief onderhoud bespaart u bovendien een pak problemen en kosten. Ons gespecialiseerd deep cleaning team staat borg voor een snelle, perfecte en kostenefficiŽnte reiniging.

Meer info over Deep-Cleaning sanitair

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Purena WIEZE

Food-Process
Het reinigen en ontsmetten van productie ruimten in de voedingverwerkende sector op bacteriologisch niveau. Onze methodes en technieken worden voortdurend bijgesteld en geperfectioneerd. Dat doen we in samenspraak met onderzoekers en producenten van hightech materiaal. Daardoor spelen we steeds kort op de bal en beschikken we altijd over de nieuwste technologieŽn op het vlak van reiniging, duurzaam gebruik van water en energie, begeleiding, controle, administratieve opvolging, rapportering en externe labocontrole

Meer info over Food-Process

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Purena WIEZE

Reinigen na brand
De combinatie van stof, as en bluswater zorgt voor een extreem diepe en hardnekkige vervuiling. Een vervuiling die erg specifieke, technische en efficiŽnte know-how, middelen en technieken vereist. Purena beschikt over die kennis en die techniek en zet de meest geavanceerde reinigingstechnologie in, zodat u de nare herinnering aan een brand zo snel mogelijk achter u kunt laten.

Meer info over reiniging na brand

Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Activiteiten

  • Reinigen En Ontsmetten Van Vries- En Koelcellen
  • Deep-cleaning Keuken Infrastructuur
  • Deep-cleaning Sanitaire Installaties
  • Food-process Cleaning
  • Graffiti Verwijderen
  • Dampkap Reiniging
  • IndustriŽle Reiniging
  • Ongediertebestrijding

Contacteer  Purena

Purena  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
Communication Manager Dhr. Gert De Waegeneer (NL)