Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0455.216.644
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 100-299
  • checked Oprichtdatum: n.a.
cijfers_en_letters_van_ geplastificeerd_weefsel

Cijfers en letters van geplastificeerd weefsel - Per karakter

Zorg zelf voor de markering van uw uitrusting en goederen met de zelfklevende cijfers en letters. Dit is een voordelige en praktische oplossing met een leesbaar en duurzaam resultaat. De karakters zijn verkrijgbaar in geplastificeerd weefsel, in vinyl, gekleurd of op transparante achtergrond.

Ontdek ons gamma "Cijfers & letters" op onze website Seton.

evacuatiepictogrammen

Vierkante EHBO en evacuatiepictogrammen

Om de arbeidsplaats in alle veiligheid en volgens de wet uit te rusten stelt Seton u een gamma veiligheidsborden voor volgens de verschillende toepassingen: verbods-, gebods- en gevaarpictogrammen, signalering voor evacuatie en EHBO, informatieborden, duoborden, enz.

Ontdek ons gamma "Symbolen en standaardboodschappen" op onze website Seton.

gekleurde_spanbandjes

Gekleurde spanbandjes

Gebruik de spanbandjes om zakken te sluiten, om plaatjes of labels aan leidingen te bevestigen, om kabels te groeperen of om kleurcodes aan te brengen.

Ontdek hieronder ons gamma Spanbandjes. Een exclusive selectie kwaliteitsproducten uit onze rubriek IndustriŽle markering - Elektrische beveiliging : Gekleurde spanbandjes, Klemmen met identificatieplaatje van plastic, Gepersonaliseerde spanbandjes...

Ontdek ons gamma "Spanbandjes" op onze website Seton.

strooizout

PROMO : 3 zakken van 25 kg strooizout (1 gratis)

Slechte weersomstandigheden kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Voor een efficiŽnte en snelle bestrijding van vorst en sneeuw biedt Seton strooizout, strooiwagens en sneeuwschoppen aan.

Ontdek ons gamma "Seizoensgebonden producten" op onze website Seton.

Kwaliteitsverf_epoxy_EASYLINE_in_spuitbussen

Kwaliteitsverf epoxy EASYLINET in spuitbussen

Voor de afbakening en grondmarkering van uw terreinen, parkings, opslagplaatsen, enz. heeft Seton voor u een gamma producten geselecteerd waaronder verf en sjablonen, afbakeningspalen, tape, hekkens en bakens, enz.

Ontdek ons gamma "Afbakening en grondmarkering" op onze website Seton

Rechthoekige_plastic_plaatjes

Rechthoekige plastic plaatjes

De inspectielabels zijn ideaal om onverwachte situaties zoals kortsluiting of een defect te signaleren, voor inspecties, controles, inventarisaties, herstellingen, enz.

We bieden veiligheidslabels aan, blanco labels, speciale markeringsplaatjes, enz. desecours.

Ontdek ons gamma "Inspectielabels" op onze website Seton.

multifunctionele_rondjes

Blanco multifunctionele rondjes - standaardkleuren

Onze multifunctionele rondjes zijn geschikt voor o.a. inventarisering, markering, het klasseren van goederen en documenten, enz.

Deze etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en kleuren, blanco of met tekst. Seton biedt ook handige etikettenverdelers aan.

Ontdek ons gamma "Multifunctionele rondjes" op onze website Seton.

signaleringstape_met_hoge_weerstand

Signaleringstape met hoge weerstand

Duidt oversteekplaatsen, gevarenzones, opslagruimtes en dergelijke aan met behulp van onze zelfklevende signaleringstape.

U kan ze ook gebruiken als afbakeningsmiddel. Er zijn ook variaties op de tape zoals noppen en pijlen, tape met pijlen of tekst.

Ontdek ons gamma "Signalisatietape" op onze website Seton.

optichoc_stootbanden

Optichoc stootbanden

Plaats stootbanden en bumpers op schokgevoelige plaatsen zoals hoeken en randen om zowel uw werknemers als uw uitrusting te beschermen.

Seton heeft een oplossing op maat en biedt stootbanden aan in verschillende kleuren, materialen en afmetingen en voor verschillende toepassingen zoals bescherming van bogen en palen, muurbescherming, bescherming van hoeken, enz.

Ontdek ons gamma "Stootbanden" op onze website Seton.

Tags

  • Identificatie
  • Oplossingen op maat
  • Signalering
  • Veiligheid

Contacteer  SETON

Combell Group 3409661 Flexmail