Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0472.569.746
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 11-08-2000
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

KRIST RENTING

In 1996 richtte De Boever Krist een eigen éénmanszaak op door de passie en zeer grote interesse in compact graafmachines, bobcat’s, tractoren enz…

Al gauw werd de eerste X335 bobcat aangekocht voor verhuur.

Deze werd al snel ondekt door vele aannemers en bedrijven zoals kabelleggers, electriciens, sanitair plaatsers en sloop bedrijven. Door de groei werd in 2000 De Boever Krist bvba opgericht en draagt de naam HYDRAULIC ON WHEELS.

Onze verhuur machines zijn jonge of nieuw aangekochte machines om een perfecte verhuur periode te doen verlopen voor ons cliënteel en voor de veiligheidsnormen te kunnen respecteren.

Momenteel hebben we 10 eigen machine""s voor de verhuur.

Hiernaast zijn wij ook importeur van Japanse tweedehands tuinbouw tractoren van het merk Iseki-Kubota en yanmar, een hobby die een klein beetje is uitgelopen.

Hiervan hebben we constant een 20 tal op stock staan voor verkoop en verhuur.

Onze werkplaats is dan ook volledig uitgerust voor herstellingen en revisie van industriële motoren en compact grondverzet machines zoals minigravers, wielladers, tractoren, hoogtewerkers, dumpers enz... Problemen met een machine dan ben je op het juiste adres, wij helpen graag.

Contacteer  Krist-renting

Krist-renting  Contactpersonen