Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0479.616.696
  • checked Omzet: €2.500.000 - €5.000.000
  • checked Personeel: 20-49
  • checked Oprichtdatum: 18-02-2003
ceulemans security-merksem (antwerpen)

De kwaliteit van elke beveiliging begint bij een goed gesprek. Elke klant is anders en heeft andere verwachtingen, daarom wil Ceulemans Security de noden van de klant achterhalen. Dankzij onze jarenlange ervaring en de kennis en expertise die we hebben opgebouwd, kunnen we elke klant met raad en daad bijstaan. Elk beveiligingssysteem tegen inbraak, brand en overval heeft specifieke kwaliteiten, maar het komt er vooral op aan om juist die keuze te maken die voldoet aan de wensen van de klant.

Service en kwaliteit zijn bij Ceulemans Security geen opties, maar basisgegevens.

Waar bij de meesten hun advies of service stopt, begint bij ons pas het echte werk. Wij maken het verschil door onze 30 jaren ervaring en onze ruime kennis op zowel technisch als technologisch vlak. Onze medewerkers zijn dan ook de belangrijkste en kostbaarste troeven van het bedrijf. Ze krijgen regelmatig extra interne en externe opleidingen, met als doel u nog beter en vlotter verder te helpen.

De supergemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zijn dan ook het visitekaartje van beveiligingsfirma Ceulemans Security. Samen met het team staat u, als klant, bij ons centraal. Uw noden en wensen worden aangevuld door onze kennis en professionaliteit, zodat alles een harmonieus geheel wordt.

We streven naar een evenwichtige balans tussen veiligheid, het samenlevingsaspect en de financiŽle kant. Als men ziet hoeveel mensen er bestolen worden, wordt het duidelijk dat een investering in veiligheid zich op heel korte termijn helemaal kan terugbetalen.

Ceulemans Security, de Belgische entiteit in een Europese groep.

Sinds 2015 maakt Ceulemans Security deel uit van de Scutum groep, een Franse groep die al 25 jaar ervaring heeft op de beveiligingsmarkt. Zij zijn actief op de gehele Europese markt, wat ons de mogelijkheid biedt om over de grenzen heen dezelfde service aan te bieden. Ceulemans Security is de Belgische entiteit voor de Scutum groep. Dit wil zeggen dat het bedrijf volledig zelfstandig is, ook het management is dus volledig Belgisch. De Scutum groep voorziet ons vooral van kennis en functionele mogelijkheden zoals partnerships over de grenzen heen.

Tags

  • Brandveiligheidsaudit
  • Camera Installaties
  • Plaatsing Alarminstallaties
  • Plaatsing Winkelbeveiliging
  • Veiligheidsadvies

Contacteer  CEULEMANS SECURITY

Combell Group 8719546 Flexmail