Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0503.810.476
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: n.a.
  • checked Oprichtdatum: n.a.
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

KB Vochtbestrijding hanteert niet alleen de beste, maar ook de meest vooruitstrevende technieken, of het nu om vochtbestrijding of pleisterwerken gaat.

Zijn de werken afgerond? Ook dan kunt u nog op de uitstekende service van KB Vochtbestrijding beroep doen.

U geniet van 30 jaar garantie bij opstijgend vocht, voor 100%!

Pleisterwerken

Blaas uw ruimte nieuw leven in

Mooi en goed afgewerkte pleisterwerken zorgen ervoor dat schilder en behangwerken ook beter kunnen toegepast kunnen worden en zo nieuw leven in de woning brengen.

Opstijgend vocht

Bescherm je gezondheid

Vocht en schimmels, u kunt ze beter uit uw huis weren. Deze ongenode gasten kunnen immers de boosdoener zijn van heel wat beschadigingen aan uw woning. Ook uw gezondheid lijdt er onder. U krijgt ongedierte op bezoek. De verwarmingskosten schieten de hoogte in. Kortom, dringend tijd om KB Vochtbestrijding uit te nodigen!

Kelderdichting

Waterdicht maken van kelderruimten

Water in de kelder is een vervelend iets.Een groot probleem dat zich daarbij stelt is dat voegen en stenen beginnen af te brokkelen waardoor de stabiliteit van de woning na jaren afneemt.

30jaar garantie

Kwalitatieven werken verzekerd

KB Vochtbestrijding hanteert niet alleen de beste, maar ook de meest vooruitstrevende technieken, of het nu om vochtbestrijding of pleisterwerken gaat. Reken bovendien op een excellente prijs/kwaliteit. Zijn de werken afgerond? Ook dan kunt u nog op de uitstekende service van KB Vochtbestrijding beroep doen. U geniet van 30 jaar garantie bij opstijgend vocht, voor 100%!

Contacteer  Kb Vochtbestrijding

Kb Vochtbestrijding  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
General Manager Dhr. Kevin Bax (NL)