Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0873.604.566
  • checked Omzet: 25.000.000 - 100.000.000
  • checked Personeel: 100-299
  • checked Oprichtdatum: 02-05-2005
  • icon-cross Update uw gegevens
  • Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

Hamann International Logistics
Hamann International Logistics

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren. Vanuit onze nieuwe gebouwen aan de rand van de E40 in Wetteren en onze Nederlandse vestiging in s-Hertogenbosch verzorgen meer dan 115 enthousiaste medewerkers de logistieke dienstverlening voor zowel nationale als internationale klanten.

Hamann International Logistics biedt de klanten diensten op maat met een hoge toegevoegde waarde. De combinatie met het performante distributienetwerk verzekert de klant van een persoonlijke, kwalitatieve onestopshopping service. Hamann International Logistics heeft doorheen de jaren een grote expertise opgebouwd inzake het beheer van de supply chain voor de automotive sector en internationale distributieactiviteiten, waarbij zowel groepagevervoer, collivervoer, het transport van deellading als FTL-diensten worden aangeboden. Dit tegen scherpe transittijden en aan een concurrentieel tarief. Hamann International Logistics verzekert dagelijkse vertrekken van en naar alle Europese landen.

Contacteer  Hamann International Logistics

Hamann International Logistics  Contactpersonen

Functie: Naam Taal:
General Manager Dhr. Wim Libaers (NL)
Commercieel Manager Mevr. Karin Van Nieuwenhove (NL)
Financieel Manager Dhr. Alain Bourla (NL)
HR-Manager Mevr. Marleen Verbeeke (NL)
ICT-Manager Dhr. Peter de Groote (NL)