Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0884.469.259
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 01-07-2006
falconers@work-wuustwezel
falconers@work-wuustwezel
falconers@work-wuustwezel
falconers@work-wuustwezel
falconers@work-wuustwezel
falconers@work-wuustwezel

Falconers @ Work:  Onze passie, Ons beroep

Demonstraties

Op een door U gekozen locatie maakt u kennis met verschillende roofvogels en uilen. Diverse eigenschappen en leefwijzen komen uitgebreid aan bod. Zo kan U de roofvogels en uilen beter leren begrijpen en deze bijzondere dieren van dichtbij bewonderen.

Meer over Demonstraties

Overlast

In de dichtbewoonde en ge´ndustrialiseerde samenleving bezorgen grote populaties beschavingsvolgers veel problemen. Meeuwen verlaten kusten en rivieren om in woonwijken en op bedrijfsterreinen voedsel te zoeken. Verwilderde duiven zoeken hun natuurlijk habitat om te nesten.

Meer over Overlast

Ratten en muizen bestrijding

Ratten en muizen richten aanzienlijke schade aan: vraat aan (landbouw)gewassen, vervuiling van produkten en voedselvoorraden door urine en uitwerpselen, knaagschade aan elektriciteitskabels, isolatie, produkten, voeding, graafschade aan grachten en dijken, onder vloeren, ...

Meer over Ratten en Muizen Bestrijding

Vogelafweersystemen

Behalve roofvogels hebben wij ook nog een groot assortiment, dat wij kunnen leveren en/of plaatsen, van andere alternatieven die kunnen worden gebruikt tegen vogeloverlast: netten, vogelweringspinnen, laagspanning, enz,.

Meer over Vogelafweersystemen

Materialen

Bij Falconers @ Work kan U terecht voor de aankoop van diverse materialen voor het beoefenen van de valkerij. Zoals bijvoorbeeld: leder, draal, huif, sprengel en/of blok, alsook klaargemaakte machetten, schoenen, ... Ook kan Falconers @ Work voor U uw roofvogel/uil aankleden met de door U gevraagde materialen zodat U zeker bent dat dit op de juiste correcte manier gebeurt is! 

Meer over Materialen

Workshops

Roofvogels fascineren de mensheid al eeuwen. De Valkerij is dan ook al meer dan 3000 jaar oud. Tijdens deze workshop nemen wij u mee op ontdekkingsreis doorheen de leefwereld van deze indrukwekkende vogels.

Meer over Workshops

Tags

  • Bestrijding Overlast Stortplaats
  • Overlastbestrijding
  • Plaatsing Schrikdraad
  • Roofvogeldemonstratie

Falconers@work Socials

Contacteer  Falconers@work

Combell Group 3688092 Flexmail