Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0407.229.160
  • checked Omzet: < €500.000
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 16-03-1912
Steelcase DIEGEM

Steelcase is sinds 1974 wereldwijd marktleider in kantoorinrichtingen en specialist in werkomgevingen. De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creŽren. Steelcase helpt organisaties effectiever en efficiŽnter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.
Elk Steelcase-product is milieuvriendelijk en duurzaam. Van het ontwerp op de tekentafel tot het einde van de levenscyclus spelen milieuoverwegingen een doorslaggevende rol bij productie, keuze voor stevige materialen, transport, gebruik, en hergebruik. Het bedrijf verwierf met zijn Think stoel in 2006 in de Verenigde Staten het eerste Cradle to Cradle certificaat dat ooit is uitgegeven.

Steelcase DIEGEM

Werkomgevingspecialist Steelcase ontwerpt de kantoren van de toekomst volgens de principes van The interconnected workplace. De vijf principes van The interconnected workplace, te weten het efficiŽnt gebruik van vierkante meters, het stimuleren van samenwerking, het bijdragen aan een sterk bedrijfsmerk, het werven en behouden van talent en het verbeteren van het welzijn van de medewerkers, maken dat de werkomgeving inspeelt op de veranderde rol van het kantoor binnen het bedrijf.
Wilt u meer informatie over het kantoor van de toekomst, the interconnected workplace?

Download hier de Steelcase whitepaper.

Steelcase DIEGEM

Case study 1: Vagga (B)
De Vereniging Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg Antwerpen (Vagga) heeft aan de BelgiŽlei in Antwerpen een nieuw onderkomen. De inrichting van de kantoren met Steelcase kantoormeubilair gebeurde in nauw overleg met opdrachtgever en architect. Architectuur en inrichting gaan hier dan ook een perfect verbond aan. Het project werd van A tot Z opgevolgd door Art Nivo.

Download hier de pdf.

Steelcase DIEGEM

Case study 2: Febelfin Academy (B)
Febelfin Academy, het opleidingsinstituut van Febelfin, staat in voor de opleiding van de financiŽle sector. De nieuwe kantoren van het opleidingscentrum in hartje Brussel werden onlangs ingericht door interieur- en projectinrichter Art Nivo Workspaces met flexibel meubilair van werkomgevingspecialist Steelcase. De inrichting werd perfect afgestemd op de vele seminaries en trainingen die hier plaatsvinden.

Download hier de pdf.

Steelcase DIEGEM

Case study 3: Vodafone (NL)
'Power to you' is het credo van Vodafone en wat het bedrijf betreft geldt dat zeker voor zijn medewerkers. Vodafone wil dat werknemers het beste uit zichzelf halen en biedt hiervoor de juiste omstandigheden door werk te beschouwen als een integraal onderdeel van het leven. Werken doe je niet van negen tot vijf, maar op flexibele werktijden, thuis of op de zaak, met je laptop in de trein of op een variabele werkplek op kantoor.

Bekijk hier de video.

Tags

  • Space Planning
  • Totaalinrichting Van Kantooromgevingen
  • Workplace Consultancy

Steelcase Socials

Contacteer  Steelcase

Combell Group 0039709 Flexmail