Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0405.358.050
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: 1-5
  • checked Oprichtdatum: 14-07-2008
techniq-bissegem

TechniQ is dé verwarmingsspecialist actief in heel België.

U kunt bij TechniQ terecht voor:
- Onderhoud en herstelling van verwarmingsinstallaties
- Plaatsing van energiezuinige hoogrendementsketels
- Extra diensten zoals financieringsmogelijkheden, leasing en omniumgaranties bij aankoop van nieuwe ketels

NIEUW! Vanaf nu kunt u een verwarmingsketel huren bij TechniQ vanaf ?45/maand met omniumgarantie. Gedurende 12 jaar hebt u geen verrassingen en geen extra kosten.

techniq-bissegem

Onderhoud en herstellingen

Een goed nazicht van uw installatie is niet alleen wettelijk verplicht, het beperkt ook de kans op problemen en garandeert een langere levensduur van uw ketel. Met onze servicecontracten wordt uw toestel correct en deskundig opgevolgd. Voor een klein maandelijks bedrag.

Is uw verwarming defect? Onze depannagedienst staat voor u klaar, 7d/7, 24u/24. Bij noodgevallen staan we binnen de 2 uur bij u thuis of op kantoor.

techniq-bissegem

Advies & installaties

Een energiebesparing tot 40 %!
Uw oude installatie vervangen door een nieuwe heeft een onmiddellijke en aanzienlijke impact op uw energiekosten. Zeker als u kiest voor een condensatieketel met HR Top-label. Want die verbruikt tot 40 % minder energie dan een gewoon toestel.

Koop, huur of lease een nieuwe cv-ketel
Overweegt u een nieuwe cv-ketel te plaatsen? Contacteer ons! Wij bezorgen u een gratis en vrijblijvende prijsofferte.

techniq-bissegem

Extra service

Omniumgarantie tot 12 jaar
Met ons servicecontract Comfort Xtra (?9,99/maand) wordt uw nieuwe verwarmingsinstallatie tweejaarlijks onderhouden. Bij een storing of defect staat onze depannagedienst voor u klaar, alle dagen van het jaar, 24u/24, zonder extra kosten voor werkuren of wisselstukken.

Financieringsmogelijkheden
Een nieuwe verwarmingsketel aanschaffen is voor niemand een pretje, want meestal komt u onverwacht voor grote uitgaven te staan. Met onze financieringsmogelijkheden brengen we de kosten en voordelen van een nieuw toestel meer in evenwicht.

techniq-bissegem

Erkende technici

Installateurs en technici die het onderhoud van atmosferische, condenserende en aangeblazen ketels verzorgen, moeten sinds 2008 verplichte bijscholingen volgen om hun certificaten G1, G2 of G3 te behouden.

Alle technici van TechniQ zijn in het bezit van de vereiste attesten. Bovendien heeft TechniQ het Cerga-label. Het bewijs dat haar installaties veilig zijn en voldoen aan de meest recente normen en reglementeringen.

Tags

  • Herstelling cv-ketels
  • Installateur centrale verwarming
  • Onderhoud verwarmingstoestellen
  • Plaatsing cv-ketels

Contacteer  TECHNIQ

Combell Group 8843540 Flexmail