Algemene Informatie

  • checked Ondernemingsnr: BE0447.550.278
  • checked Omzet: n.a.
  • checked Personeel: n.a.
  • checked Oprichtdatum: n.a.

Activiteiten

dell servers-zellik
dell servers-zellik
dell servers-zellik
dell servers-zellik
dell servers-zellik
dell servers-zellik
dell servers-zellik
dell servers-zellik
dell servers-zellik

Dell Servers

Ideale prestaties, veelzijdigheid en schaalbaarheid Zet snel de rekenkracht in die u nodig hebt voor veeleisende consolidatieprojecten of virtualisatieomgevingen met de schaalbaarheid die voldoet aan de vereisten van kleine en grote bedrijven.

De PowerEdge ervaring van de nieuwe generatie

Maak van IT de engine voor het succes van uw bedrijf. De PowerEdge reeks van de nieuwste generatie is ontwikkeld met de juiste combinatie van functies en schaalbare prestaties om het hoofd te kunnen bieden aan veeleisende werklasten in grote en kleine datacenteromgevingen.

Verhoog de operationele efficiŽntie met beter systeembeheer

Stroomlijn processen en verhoog de productiviteit om elke bestede euro optimaal te gebruiken. Beheer uw Dell PowerEdge servers in complexe IT-omgevingen door de meest essentiŽle beheertaken van de serverlevenscyclus te automatiseren, te implementeren, bij te werken, te bewaken en te onderhouden.

Wereldwijde services en support

Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, de kosten verlagen en inefficiŽntie elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het Dell Services-team gaat uit van al uw behoeften en ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen, en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en diepgravende domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.

Tags

  • Servers

Contacteer  Dell Servers

Combell Group 9016279 Flexmail