U zocht op: in house machinebouw op maat


» We tonen top 1-7 van 7  aanbevolen bedrijven

RAYTECH

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

8200 Brugge

050/45 44 00

tag: in house machinebouw op maat
ABSOLEM

Via projectsourcing, on-site consulting of in-house projectuitvoering,geven we uw product-, proces- en machinebouwontwikkeling een boost.Even groot als onze passie voor machinebouw en lasertechnologieis ons geloof in mensen.

2800 MECHELEN

015/29 42 45

tag: in house machinebouw op maat
D. Cloostermans - Huwaert

Cloostermans is specialised in customised and innovative turnkey project solutions. Machines are Engineered to order. All project aspects can be provided in house : mechanical and electrical engineering, manufacturing, assembly and integration.

9220 Hamme (Vl.)

052/47 01 19

tag: in house machinebouw op maat
BMC

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

8800 ROESELARE

051/69 09 66

tag: in house machinebouw op maat
EUROPAL PACKAGING

Europal Group is door haar diversiteit uitgegroeid tot een ISO gecertificeerd fullservice verpakkingsbedrijf van internationaal niveau. Naast ontwerp en productie van totaalconceptverpakkingen biedt zij supply chain services aan in diverse sectoren.

8500 KORTRIJK

056/78 25 70

tag: in house machinebouw op maat
U.G.S.

UGS PLM Software is momenteel markleider op het terrein van product lifecycle management. UGS PLM Software levert software-applicaties en diensten voor computergestuurd design, engineering en manufacturing voor de discrete industrie.

8370 Blankenberge

02/245 71 00

tag: in house machinebouw op maat
AMW Coatings

...ervaren team met een minimale doorlooptijd. Voor nieuwe onderdelen Wij maken uw onderdelen op maat volgens tekening of model en dit zowel voor eenmalige stukken als seriematig werk. AMW heeft een ruime voorraad van verschillende koolstofstalen en veredelingsstalen, roestvast, roestvrij en duplex materiaal als ook non-ferro op voorraad. Hierdoor kunnen we in geval van urgentie extra sne...

2030 ANTWERPEN 3

03/543 92 61

tag: in house machinebouw op maat

Aanbevolen bedrijven

RAYTECH AMW Coatings BMC EUROPAL PACKAGING